Ex kadilci so zmagoalci

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Hecno, da sem tukaj n alterju opazil to reklamo, ki nagovarja v opuščanje kajenja s sloganom: ex kadilci so zmagovalci. sedaj pa se sprašujem kaj so vi ostali. Torej aktivni kadilci in nekadilci. In da postaneš zmagovalec moraš torej najprej začeti kaditi, saj drugače ne moreš biti zmagovalec?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pokrovitelj akcije: Philip Morris
grin1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
v bisvu je reklama za aplikacijo za jabukfon... nisem pa preverjal, ko je aplikacijo razvil
če ne deluje, in sem ziher, da ne deluje, potem bi znali biti tobakarji ja...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
sem kliknil na oglas pa je bila aplikacija za japkafon...
pa ni bistveno kdo je oglas dal, me bolj zanima kaj so nekadilci in kadilci. nekdanji kadilci so seveda zmagovalci, kar smo že ugotovili...

je zanimivo baje eskimi zdravljene alkoholike čestijo bolj kot tiste, ki alkoholiki sploh niso. vsaj tako sem razumel v nek prispevek o enem predsedniku vaške skupnosti. no bil je kandidat za neko kvazipomembo predsedniško funkcijo. v glavnem volilci so bili navdušeni, ker se je alkoholizma rešil.

torej lahko vprašanje še malo razširimo. nekdo ki se je slabi razvad otresel je zmagovalec, nekdo ki je ima veliko slabih navad je potencialni zmagovalec, nekdo ki nima slabih navad se jh mora najprej navzeti, da bo potem mogoče zmagovalec?

Nazadnje urejeno:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Ne kompliciri in filozofiri, ker ni smisla v čemer govoriš. Aplikacija je namenjena kadilcem in z oglasom želijo spodbuditi prenehanje kajenja, govora je o bodočih bivših kadilcih, nikjer ni govora o kadilcih oz. nekadilcih, ki to morajo postati, da bodo "zmagovalci". Cilj oglasa je jasen in če ti ni kj jasno se pritoži na evropsko komisijo, ki je ta oglas podprla, vrjamem, da bodo rade volje prisluhnili tvojim razmišljanjem.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
ne tebi ni jasno. reklama je spodbudila razmišljanja v neki smeri. sama reklama pri rem igra zgolj marginalno vlogo je bolj namenjena nekemu primeru.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Zato ker bivši kadilci/alkoholiki potrebujejo potditev od zunaj, ker je to boljše za njihobo samopodobo, saj so se odvadili zahrbtne razvade. Nekadilci/nealkoholiki, tega ne potrebujejo, ker se ve da so zmagovalci, saj se niso predali razvadi.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.180
1.964
113
Emona / Carnium
Evo, za tiste, ki bi radi zmanjšali količino tobaka / škatlico:

Mini Drina
evil.gif

1594538-MiniDrina.jpeg.jpg

Priponke

• 1594538-MiniDrina.jpeg.jpg
    1594538-MiniDrina.jpeg.jpg
    79,6 KB · Ogledi: 126
Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.196
16.476
113
ja pismo no, pa ravno včeraj sm se vrnil od tam...če bi pa to vedel bi pa še tako malo biznisa naredil, ne pa da se ga je sam žural na splavih in drugod
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.196
16.476
113
a ti veš kakšna je velika večina beograjčank, sploh v centru?
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.196
16.476
113
sej to, sej tooo
roza.gif

.... pol pa bodi pozoren na takšne detajle kot so vžigalniki, jih nebi opazil tudi če bi bil kadilec brez ognja
grin1.gif

no...sicer pa bi bil to še odličen izgovor za nagovor kakšne rakete (kar je bilo potem dejansko odlično za uporabit ponoči na Riveru, sm že kar malo pozabil kako je če se kadi notri)
cheer.gif