Gledam zdej, da bi vzel tri vstopnice za challenger v Portorožu v začetku julija, vse izpolnim, nakar vidim, da sta samo dve možnosti prevzema vstopnic, od tega obe plačljivi.. Ok, po pošti še razumem, da računajo, da pa ti hočejo vzet 90 centov zato, da pošlje RAČUNALNIK vstopnico na tvoj mail je pa mal tu mač! Resno, itak poberejo provizijo od prodanih kart, pa še tukaj hočejo nategovat. Mogoče kdo ve, če se plača kak 'dodatek' tudi na njihovih prodajnih mestih? Pa ne gre se za tist en evro ampak za princip. Kako jih ni sram zaračunavat dodatno provizijo za avtomatsko generiran mejl z vstopnico.
Pa ni to edina stvar, ki me je zmotila. Imajo tudi neko možnost 'odpovedi vstopnic', kao plačaš 5% zneska za to garancijo, da lahko odpoveš. A pazi zdej; v relevantne razloge za odpoved in vrnitev denarja spadajo samo kake smrti, hujše bolezni itd. samo s priloženim zdravniškim spričevalom oz. policijskim zapisnikom. Sem siguren, da marsikdo, ki doplača tiste 5% misli, da lahko odpove pač iz normalnih razlogov. Sej ko kupiš letalsko karto z možnostjo odpovedi ti tudi ni treba nosit vse žive dokumentacije, da ti skenslajo. Se vidi, da smo balkanci..
Pa ni to edina stvar, ki me je zmotila. Imajo tudi neko možnost 'odpovedi vstopnic', kao plačaš 5% zneska za to garancijo, da lahko odpoveš. A pazi zdej; v relevantne razloge za odpoved in vrnitev denarja spadajo samo kake smrti, hujše bolezni itd. samo s priloženim zdravniškim spričevalom oz. policijskim zapisnikom. Sem siguren, da marsikdo, ki doplača tiste 5% misli, da lahko odpove pač iz normalnih razlogov. Sej ko kupiš letalsko karto z možnostjo odpovedi ti tudi ni treba nosit vse žive dokumentacije, da ti skenslajo. Se vidi, da smo balkanci..