ena dinamična

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
se peljem domu v guzvi iz AC na obovznico (štajerska). Mlad dinamik in se dva dinamicna kolega v alfi 145 (jajc) sportni lonec itak. Skoraj dirkamo, vozimo hitreje kot je dovoljeno, ker se mudi domov na makaronflajš. recimo šolska 100 km/h, tip z alfo mi je 50 cm na riti, tako da avta v ogledalu ne vidim vec celega. Tiši tiši, spredaj pa kolona..se umaknem, ceprav se prej je hotel on po desni, a potem je nekako videl da grem jaz tja..in skoci po levi naprej. Zacnem razmisljat kaj bo.

In , bohova malo pred OMV pumpo...jaz nekako pridem za njim, (kolona itak, nima kam spizdit) dost tekoce, vozimo ene 70, a vseeno guzvasto. En spredaj nekaj zamucka, pa samo BUM BUM BUM, in je tip šolsko splužil verižno še dva avteka. Jaz sem lahko lepo ustavil (ker sem priden in vcasih upostevam varnostne razdalje, sploh pri debilih kot alifist) in mi je bilo brutalno smešno.
hysterical-1.gif

keri cepci se vozijo po cestah.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
ah ja... to tko je- če bi mel še ene 15 radarjev več na AC se to zihr nebi zgodilo
cheer.gif

aja, sarcasm mode on pa off
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
In pol nas bo kkšn stardec fuknu v isti koš, čeprov si ti videl in predvideval zadevo in si se lepo umaknu.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kaj ko bi en sticky naredli za take teme?

Ja, pa naj bodo privat pa noter spustit samo dotične, da nam ne bo treba brat teh bedarij.
cool-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
klemen, ne se delat zdej tuki
priden.gif

Al boš pa pameten in kupil zadnjo-pogonjača in boš pozimi sprašil celo žepnino na petrolu.

Drifften bis zum umfallen!!

Uuuuuuuu, ju3 pa božiček nosi, a?
grims-1.gif

normal_BMW_330d_05.JPG

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
priden.gif

Al boš pa pameten in kupil zadnjo-pogonjača in boš pozimi sprašil celo žepnino na petrolu.

Al boš pa še bolj pameten pa boš kupil zmogljivega zadnjo-pogonjača pa boš celo leto prašil žepnino na omw-ju.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cizy pravi:

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

priden.gif

Al boš pa še bolj pameten pa boš kupil zmogljivega zadnjo-pogonjača pa boš celo leto prašil žepnino na omw-ju.
smile-1.gif

Pa vulkanizerju.

Mam preko zime nekak dovolj, že zdaj me vun fukne na bezenski ravnini, kašele na asvaltu ko pri 80 vletim v merkator.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Dokler te ne fukne ven v marlesu nisi nič naredo.

Po suhi cesti seveda.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.