se peljem domu v guzvi iz AC na obovznico (štajerska). Mlad dinamik in se dva dinamicna kolega v alfi 145 (jajc) sportni lonec itak. Skoraj dirkamo, vozimo hitreje kot je dovoljeno, ker se mudi domov na makaronflajš. recimo šolska 100 km/h, tip z alfo mi je 50 cm na riti, tako da avta v ogledalu ne vidim vec celega. Tiši tiši, spredaj pa kolona..se umaknem, ceprav se prej je hotel on po desni, a potem je nekako videl da grem jaz tja..in skoci po levi naprej. Zacnem razmisljat kaj bo.
In , bohova malo pred OMV pumpo...jaz nekako pridem za njim, (kolona itak, nima kam spizdit) dost tekoce, vozimo ene 70, a vseeno guzvasto. En spredaj nekaj zamucka, pa samo BUM BUM BUM, in je tip šolsko splužil verižno še dva avteka. Jaz sem lahko lepo ustavil (ker sem priden in vcasih upostevam varnostne razdalje, sploh pri debilih kot alifist) in mi je bilo brutalno smešno.
keri cepci se vozijo po cestah.
In , bohova malo pred OMV pumpo...jaz nekako pridem za njim, (kolona itak, nima kam spizdit) dost tekoce, vozimo ene 70, a vseeno guzvasto. En spredaj nekaj zamucka, pa samo BUM BUM BUM, in je tip šolsko splužil verižno še dva avteka. Jaz sem lahko lepo ustavil (ker sem priden in vcasih upostevam varnostne razdalje, sploh pri debilih kot alifist) in mi je bilo brutalno smešno.
keri cepci se vozijo po cestah.