En + za naše vrle cestarje

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Zadnje dni so skrivnostno bile nove lepe bele črte na cesti
sprasujem se.gif
zjutraj ob 5h jih ni bilo niti zvečer ob 21h.
In danes vidim majstre kako ob 23h barvajo
cheer.gif
moraš biti že resno slep, da bi kakšnega sredi noči zbil (razen, če bi mislil, da je nezemljan)

No saj nekaj pametnega od njih.

P.S.
Letos sem to opazil prvič ker ponavadi so to delali čez dan.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Letos sem to opazil prvič ker ponavadi so to delali čez dan.
Nisi jih videl zato, ker ti po navadi ponoči spiš.

Nazadnje uredil moderator:

Goba

Zelenc'
9. jul 2008
25
0
1
V<idu sm jih delat ob 6 popoldbe včeri tko da...

Nasprotno od tebe ka morš na WC vsakih 5 min

prostata.press

Nazadnje uredil moderator:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Nekoč se spomnim so celovško tam pri tivoliju sredi noči obnavljali. Najbolje da bi sončne očale nataknil. Zna biti problem pri nočnem barvanju suhost podlage (rosa?)

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Nc nedelajo ponoci, ze 3x sem moral zavirat ko neumen, ker se ti nekdo iz pospesevalnega pasa vrze na vozni pas, nato pa pred sabo zagleda 3 kamione ki vozijo na avtocesti z 30km/h. Ob 12h so danes strihali del med bizovikom do sentjakoba in kontra.

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
a? v MS delajo lepo zvecer in med vikendi. Prejsnji vikend sem mislil navsezgodaj nekomu je*at ma*** zaradi nehumanega hrupa ob ranih jutranjih urah... a sem ugotovil, da dejansko barvajo crte. Pohvalno! Vec cestnih del bi morali opravljati ponoci/med vikendi.

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Pri nas tudi najraje najbolj vneto delajo ob prometnih konicah... Da ja čakaš ko budala da te uni meho z loparčkom spusti mimo...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
a? v MS delajo lepo zvecer in med vikendi. Prejsnji vikend sem mislil navsezgodaj nekomu je*at ma*** zaradi nehumanega hrupa ob ranih jutranjih urah... a sem ugotovil, da dejansko barvajo crte. Pohvalno! Vec cestnih del bi morali opravljati ponoci/med vikendi.
V MS delajo tudi čez teden... moraš voziti slalom ko Janica Kostelič, poleg tega pa ti niti približno ni jasno kje in kako se moraš voziti. Parkrat so naredili celo tako, da si se moral voziti po kontra pasu.
Potem so pri železnici postavili tiste stebričke višine 15cm ene 5m za bregom. Ni šanse da jih vidiš. Par so jih povozili, parkrat so škripale gume, označeno pa itak ni bilo nič, da bi se kaj delalo na cesti.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
pri ekonomski so pa itak vse črte pa pasovi narobe znarisani.... zavijanje na šolski poligon ni mogoče, so pa naredili odstavni pas za zavijanje v gozd itd...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
V ozdu bo trgovski center za par mesecev. se pa strinjam, da je noršinska ulica postala katastrofa. zadnjič sem se peljal za enim frajerjem, ki je že od Mešiča vozil izredno počasi, ni vedel kam bi in na koncu je zavil na omw. Zgleda, da so ga motili 3 ali štirje odstavni pasovi narisani na novo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
hysterical-1.gif
.

To morš tko naredit, kot en pri nas v Ivančni... Mu je dopizdilo, ker je bilo vse usmerjeno na eni pas, pa je bla kr kolona (direkt pred križiščem), un stric je imel pa starega Nissan patrola, pa lepo čez vse stožce
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
V ozdu bo trgovski center za par mesecev. se pa strinjam, da je noršinska ulica postala katastrofa. zadnjič sem se peljal za enim frajerjem, ki je že od Mešiča vozil izredno počasi, ni vedel kam bi in na koncu je zavil na omw. Zgleda, da so ga motili 3 ali štirje odstavni pasovi narisani na novo.

Kakšen trgovski center spet? Kakšen link?

V MS bomo imeli kmalu več trgovin kot v LJ. Nekatere že imamo, ki jih LJ nima (npr. vögele)...
grims-1.gif