Emm, punco mam? (kao)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pazite zdaj sledečo dogodivščino;

Delam do 03. In od 00-03 pr meni in sodelavcu, harajo 3 kul pupe.

Itak zajebancija, gor dol, se zajebavamo in se mamo kul.

Nakar uleti sodelavec z informacijo, da mu je ena izmed teh 3 barbik rekla, če
po šihtu leti(m)o na pir. Jaz sem po duši pijanček pa po karakteru alkoholik, tak
da mene ni treba nikol 2x vabit... Meni nekak ni blo za it, pa sodelavec pravi, da
sam nemisli z tremi bejbami uletavat naokoli, naj potrpim, in grem z njim, ker ma občutek
da je ena hudo zagreta za njega... Malkom je človek mehkega srca, itak ustreže...
No in letimo on pol štirih na pivico, sred tedna drugo ko igralni salon ni odprt, pa se
zavlečemo tja... Presenetljivo dobro debato smo imeli, zajedli smo ene 4 pivičke/po glavi,
in veselo uletavali na čik ven... Bla, bla, bla, telefonske gor dol, sam sem se držal bol v ozadju,
pač potalajte si fonske, meni ni ravno do scen, ko me babika pričaka z hamrom za šnicle doma...

Kolega itak na veliko debatira z to pipiko ene 3m stran od nas, mi trije pa veselo debato o lajfu,
kdo kje dela, kje in kaj študiramo, kak je maribor, kam se hodi ven, pač debata... Počasi
se začnemo ločevat, in ker je moj sodelavec bil nametan ko mornarska [censored] (veselo je vlival
zraven piv še tekile; kar sam), mu rečem naj avto pusti tukaj, pa ga jaz zvrcnem domov...

Se vozima domov, pa ga pač vprašam, če ma občutek da bo kaj akcije, glede na veselo izmenjevanje telefonskih,
in vsega kar sodi zraven... "Eh, stari nemorem, sej je seksi pa vse samo nemorem?"
"Zakaj pa ne?" in že prekinja moje vprasanje, in mi pove da mu je ene 3x mimogrede rekla, da naj potem
ko gremo, pride k njej domov, dala mu je ulico, in rekla naj kr pozvoni, in to čimprej...
Jaz gledam WTF?, kaj še delama na poti do tebe, daj da te odloæim pred njeno hišo!!
Ne stari, če sem ji povedal da mam punco... 2sek tišine; ded, ti nimaš punce!! Vem ja.
WTF?! O čem se gre, reko si da ti je seksi, zapalil si se (tako ona očitno tudi za tebe),
zdaj pa je nočeš it povaljat!! Nevem stari, nimam danes filinga za to...
stupid-1.gif

Zdaj pa vprasanje; kaj je moj sodelavec [censored]?
confused-1.gif

Mislim halo!! Ona (one) te povabijo na pijačo po šihtu, ti privoliš, mene zagnjavis naj grem s tabo,
pune se ujameta, ok, povabla te je k sebi (kar je meni isto kot pridi na seks, med vrsticami), še
ene 3x ti je to rekla tak da noben ni slisal, ti pa gres zdaj domov spat...

Zaj nevem, no... Mel je že punco full dolgo, tak da gay ni, očitno je BI.

kaj ti more špilat v glavi, da total seksi babiki, ki te povabi k sebi negres k njej? Povrhu še po
4ih pirih pa 4ih tekilah... Jaz (če bi bil samski) bi šel, brez alkohola, po 3 frutekih. Zdaj nevem
ko sem doživel to sceno, al sem spolni iztirjenec, al pa je moj sodelavec bol za fante kot punce,,,

Zgleda da sem zmešan. Jebeni pedri.
stupid-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Najbrž mu nebi stopu, ker je včeraj žaloval za Drnovškom?
Lahko pa, da bo župnik?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOL, keri problemi spet..pac mu ni blo, jaz tud na vsako ne skocim, ceprav se imava fajn. recimo.

malcom ti bos moral pocas nase mislit :D mogoce bi se ti zasekiral kak nisi dobo kake ce pa so bile 3 :D

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ja, mu pac niblo,

mogoc je pa racunu, da ga bo Malkom, clovek mehkega srca, k seb domu povabu

da nista vija mela kake scene, ko si ga domu vojzu, glede nato kak grdo si ga na koncu ozmerju

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mogoče se ni stuširal 2 dni, pa se je bal, da bo zasmrdel sceno.

Usral se je pač. Tako kot se je moj kolega, ko je dobil vabilo za trojčka.
bonk.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Vidva sta zgleda ena taka zanimiva druščina. En ma e-punco, drugi pa namišljeno
hysterical-1.gif

Vaš kolektiv mogoče?

Mr.%20Richoz%20and%20nerds.jpg

nahrung002.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mogoče se ni stuširal 2 dni, pa se je bal, da bo zasmrdel sceno.

Usral se je pač. Tako kot se je moj kolega, ko je dobil vabilo za trojčka.
bonk.gif

ma ja, prpe..ti bi ziher izkoristo
grims-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ksz

mogoče se pa samo dela hard to get
confused-1.gif

ma pa karakter pubec če druga ne
evil.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa ne more se pubec "vsrat" še posebaj ne ob takšni količini alkota.....(bi še mogla kaka povprečna tudi it skozi
hysterical-1.gif
)
Jaz bi se ga malo izogibal, pa da ne pobiraš kakšnih kovancem pred njim če mu padejo na tla
hysterical-1.gif

Off: Kaj zaj že med tednom tudi piješ!? Definitivno si alkoholik!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Pa kaj take bedarije nas sprašuješ, če si mel deda tam, ko bi ga lahko vprašal?! Ni hudič, da ne bi potegno kake informacije z njega. WTF?!