Embargo v službi

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Tako, konec veselja za ljubitelje nekaterih priljubljenih strani tipa youtube.com. Iz službe ne morem več spremljat, ker so blokirali dostop do teh strani. Poskusu sem z hideip.com, vendar mi ne predvaja posnetkov, ker nima flash podpore.

A kdo pozna kako stran, kjer se lahko youtube spremlja brez težav, ali pa kako konkretno rešitev, razen tega ,da rečem komu, da mi odklene dostop.
uf-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Jado : V tem trenutku si rešil moj problem, razsvetlil si me, mislim da sem pravkar spoznal pravi življenski smisel. Mislim da sem drug človek in zmorem prav vse...

Toda youtube ŠE VEDNO NE VIDIM !!!!!

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
če je admin kot se spodobi, ti ne pomaga nič, ker se že na firewallu blokirajo flash vsebine. Vsaj tako smo pri nas naredili.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jah, to je tudi res, pa maš mir... Nam so v bivši službi blokirali komplet internet na službenih mašinah, vešda se mi je snelo... Pa sem si posnel na USB ključek eno verzijo linux-a, toliko da so bp laufali filmi in firefox, ter s tem flash, itd... in sem poganjal OS iz ključka
smile-1.gif

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
zadevo rešiš edino z nekim tujim DNS serverjem. Recimo vzpostaviš VPN povezavo k sebi domov in dobiš tudi svoj domač dns. potem zadeva dela.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
He, zaposli se v marketingu. Jaz včasih po službeni dolžnosti čekiram filmčke na youtubu.
smile-1.gif
Ok, to tebi ne pomaga preveč.

Kaj pa Remote Desktop? VNC? Jaz imam svoj domači računalnik vedno vklopljen, če nič drugega zaradi Winamp Remote. In potem praktično ni omejitev. Razen če imate zaprte porte... Potem bo res treba začet delat.
wink-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
jaz ti svetujem, da se zmeniš z adminom za gajbo pira, da ti odklene dostop. vse druge rešitve tipa sam-svoj-mojster nosijo probleme s sabo. namreč dostop je bil onemogočen z namenom, in karkoli ti počneš, da bi se temu izognil, se bo nekje videlo, slej ko prej te bo admin zalotil. temu pa bodo sledile tudi posledice.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Pri Remote Desktop ni problema, zvok gre skozi. Če kaj, potem bi slika mal štekala.

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
točno tako smo mi naredili....poklicali šefa it oddelka in mu rekli naj pride na kozarček.......

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
takšne težave jaz rešim tako da seboj prinesem eee-ja in 3g modem
smile-1.gif

Če nebi bila inštalacija programov onemogomogočena bi še šlo
smile-1.gif
Sicer pa dobra ideja.
kakšna inštalacija programov, saj je vendar prinesem svoj osebni laptop in ga vključim na lasten interner access
smile-1.gif
Seveda znajo ponekod komplicirat tudi glede tega.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.253
329
83
Z USB ključka se da danes poganjati marsikaj brez instalacije. Ključne besede "Portable apps".