email: zakaj zapirajo poštne predale?

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Da jim j...m mater čoravo!!!!
10.gif

Zakaj i.dioti pri emailu brišejo poštne predale?!
Meni in mojim znancem so v zadnjem tednu izbrisali kar 4 poštne predale, ki smo jih uporabljali dokaj redno, redno brisali spame, nikoli ni bila presežena velikost predala!
Kako naj zdaj pridem do svoje pošte, gesel ipd, budale emailovske, če berete to????

Moral sem se izkašljati!!!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Misliš email.si ?
What else is new ?

PS: Če misliš email.si:
- moj predzgodovinski račun (dvomim, da sem se letos kaj prijavljal) je še vedno delujoč
- reklamirajo WRT54GL v "akciji" za 57 €, medtem ko je v redni prodaji tudi 55 €
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Točno ta debilni email.si!

Saj bi ga tud sam manj uporabljal pa imam, no sem imel, gor dva predala, kamor je bila usmerjena določena pošta skupaj z gesli do nekaterih gov portalov. Nekemu id.iotu pri k.určevem emai.si se je očitno prdec pokonci postavil, pa je začel brisati račune. Pa to ne tiste nedejavne, pač pa , ne vem po kakem ključu, v glavnem izgleda da vse povprek ali pa take, ki nimajo všečnega e-nalova.
Kdo ve, skratka debilizem....
stupid-1.gif

Zdaj bodo verjetno vsak čas zaprli še drugega mojega delujočega, zato bi bilo pametno kaj shraniti...
Me zanima, če sem samo jaz na udaru ali je še kdo v podobni situaciji. Nam so skupaj zaprli že 3 predale, do podatkov pa ne moreš prit.
Debili...

lp

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Si prepričan da so jih ukinili? Tudi meni še prastari račun, na katerega se za hec logiram 1x letno, še vedno deluje. Pokliči tehnično podporo, saj zato so tam. Morda si pa kakšne "neumnosti" počenjal npr. kak skupinski email račun in ko vidijo,da se dnevno gor logira ogromno različnih ip-jev, ga blokirajo.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Res preveri pri supportu, ker moj account dela, pa se logiram mogoče 5x na leto.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Verjetno so jih ukinili, ker se s z geslom ne da več logirat.
In nobenih neumnosti nismo počenjali z njimi, res pa je, da je na vsaj dva dnevno prihajalo na kile spama, ki pa smo ga ignororali z rednim brisanjem.
Da pa se človek logira na račun z različnimi ip ji je pa ja logično, saj po večini posedujemo več kot le en računalnik, tako da to ne more biti razlog za izbris.
Pa še tistemu, ki se čudi za gesla do gov strani: nihče ne dela v javnih službah, da bi bila gesla v ta namen, pač preprosto kot državljani smo gesal za dostop do državnih portalov, ki so javni dobili na email naslove, po večini še izpred časa, ko še gmail-a ni bilo.
Drugače imam tudi sam račun na gmailu, vendar določeni stiki ostajajo s starim email naslovom, v tem je problem!!!
Izgleda , da bo treba emailovske r.iti poslat v 3 krasne...

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Aj, še to: tudi njihov "support" smo kontaktirali in prosili za ponovno aktivacijo računa, pa odziva ni bilo. Imajo sicer opcijo za "ste pozabili geslo", kjer pa moraš navesti vsa tista vprašanja in odgovore, ki si jih zapisal ob registraciji!!!
bonk.gif

Kako hudiča si naj zapomnil kaj sem zapisal pred 10 leti, ko sem se prvič registriral na email?! Kot da ni dovolj, da za svoj račun poznam geslo in ime!!!
13.gif
Pa saj za noben račun nismo pozabili gesel, butalci emailovski....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
a da res... nobenega odziva od supporta?
evil.gif

da vam malo razjasnim: email.si vzdržuje samo 1 človek (njegov lastnik) in še njemu j*** za email. Do zdaj vse kaj naredi je to, da če se strežnik ribne, resetira računalnik (in še to samo med tednom - če crkne za vikend je blo vedno treba čakat do ponedeljka)
aja... in ko email.si ne bo več prinašal € od reklam, potem predvidevam da bo vse skupaj šlo v maloro....... ups, ali je že?
grin1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Naj končno že ugasne server. Je veliko bolj zanesljivih mail ponudnikov.