Ekstremno nasilje in organizirana kriminaliteta

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zdaj lahko anonimno prijavite tudi nestrpnost in izsiljevanje

Anonimne e-prijave

Citat:
Med ekstremno nasilje štejemo izsiljevanje, nasilništvo, terorizem, nezakonit promet z orožjem in kakršno koli spodbujanje nestrpnosti ali sovraštva. Organizirana kriminaliteta pa vsebuje kazniva dejanja, kot so tihotapstvo, preprodaja ali izdelava prepovedanih drog, orožja in eksplozivov, ilegalne migracije, ponarejanje denarja ipd.

Nisem pa vedel, da je tole tudi tak pereč problem:

Citat:
Avtošole
Na tem mestu lahko prijavite nepravilno delovanje avtošol, npr. delo učiteljev vožnje, in kršitve predpisov s tega področja.

Tehnični pregledi
Če ste zaznali kakršno koli obliko nepravilnega delovanja pri tehničnih pregledih, tudi neustrezne prostore in opremo, jo prijavite tukaj.

Čeprav; po moje bo največ prijav internet hanžkov, če boš rekel kako čez določene marginalne skupine, kar spada pod ekstremno nasilje.
uf-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
malce to že spominja na metode naci nemčije, stalinove sssr ali pa Ceaușescujeve romunije
manjka samo še to, da te lahko kdo prijavi če se sprdneš. recimo na inšpektorat za okolje
po drugi strani pa je lepo, da bodo organi pregona hitreje obveščeni o posamezni problematiki, ne da bi morali najprej izpolniti 10 obrazcev in teden dni zasliševati prijavljitelja

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.980
113
40
MB
odlično, vsako jutro na poti v službo je pred mano kaka avtošola ko vozi kandidat na 90 omejitve kr naprej 50, kak inštruktor to dopušča
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
odlično, vsako jutro na poti v službo je pred mano kaka avtošola ko vozi kandidat na 90 omejitve kr naprej 50, kak inštruktor to dopušča
confused-1.gif

Ob sedmih ima malokater vožnjo, lahko pa je da se inštruktor pelje v mesto po kandidata, ma pa zraven še kakega soseda, ker
načeloma v avtošoli so kar strogi kaj se tega tiče, ker prekršek plača inštruktor ne kandidat. Jaz ko sem drugič delal izpit, so bli enako
strogi kot prvič, skratka niti kilometer čez omejitev, ker mi je zahodil bremzo da sem volan grizel
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ne vem, kako je na štajerskem koncu ampak v okolici ljubljan začetek vožnje ob 7:00 ali celo kdaj ob 6:00, ni nobena redkost. Vsaj kolikor se jaz spomnim.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zdaj lahko anonimno prijavite tudi nestrpnost in izsiljevanje

Anonimne e-prijave

Citat:
Med ekstremno nasilje štejemo izsiljevanje, nasilništvo, terorizem, nezakonit promet z orožjem in kakršno koli spodbujanje nestrpnosti ali sovraštva. Organizirana kriminaliteta pa vsebuje kazniva dejanja, kot so tihotapstvo, preprodaja ali izdelava prepovedanih drog, orožja in eksplozivov, ilegalne migracije, ponarejanje denarja ipd.

Nisem pa vedel, da je tole tudi tak pereč problem:

Citat:
Avtošole
Na tem mestu lahko prijavite nepravilno delovanje avtošol, npr. delo učiteljev vožnje, in kršitve predpisov s tega področja.

Tehnični pregledi
Če ste zaznali kakršno koli obliko nepravilnega delovanja pri tehničnih pregledih, tudi neustrezne prostore in opremo, jo prijavite tukaj.

Čeprav; po moje bo največ prijav internet hanžkov, če boš rekel kako čez določene marginalne skupine, kar spada pod ekstremno nasilje.
uf-1.gif

Bilo kuda UDBA svuda.
Isto sranje, druga pakunga.
crazy1.gif