eBay ?

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Imamo težavo,
na dražbi sem kupil izdelek, ki tehta cca. 200kg, ki ga lahko prevzamem po povzetju
kako bi drugače rešil zadevo, razn da grem iskat, se da zmenit za po pošti in zakaj nimajo te možnosti oz. obstaja kakšna firma,
ki bi mi šla to iskat

lp
hvala

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Sam sem imel najboljše izkušnje (tudi cenovne) s TNT, ko sem občasno posloval s tujino. Glede na precejšnjo težo je pa res najbolje, da poizkusiš srečo tudi s kakim manjšim špediterjem. Včasih jim je usput (če ni res kje bogu iza nogu) in ti dostavijo za zelo sprejemljivo ceno.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Imamo težavo,
na dražbi sem kupil izdelek, ki tehta cca. 200kg, ki ga lahko prevzamem po povzetju
kako bi drugače rešil zadevo, razn da grem iskat, se da zmenit za po pošti in zakaj nimajo te možnosti oz. obstaja kakšna firma,
ki bi mi šla to iskat

lp
hvala

Poizkusi tule.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
hvala vsem
nemec mi je poslal ponudbo da bi lahko poslal paket, samo me je skoraj vrglo na rit 600 eurov.
samo mi je kolega ki ima špedicijo zrihtal, ker veliko vozijo mimo tega mesta, za rundo piva
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.001
113
Samo informacija, a pri nas kej špila http://www.uship.com oziroma kakšna večja evropska alternativa? (večkrat gledam Shipping Wars)

Edit: Vidim da tudi uship dela ... ravno se je nekdo javil da prepelje 100 kilski paket v velikosti industrijske palete iz Nueremberga v Slovenske konjice za 150 eur. Se mi zdi kar poceni.

Nazadnje urejeno: