eBay - Ročna ura Invicta Swiss - iz 595$ na 75$

Inquirer

Pripravnik
9. feb 2012
44
0
6
Zdravo!

Ravno kupujem uro, pa me zanima, če je tole za kej! Je to kvalitetna ura? Invicta? Če je ura dejansko res vredna toliko (595$), se mi zdi res dobra priložnost za nakup. Prosil bi nekoga, ki malo več o tem ve, če se splača
smile-1.gif

Hvala lepa!
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Potem mi pa naštej še katero resno švicarsko firmo ur, ki jih prodaja s takim popustom.

Kako vezo ima to s dejstvom, da nisi imel pojma, da obstaja še firma, ki dela ure Invicta?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.201
11.114
113
kod Džej-Zija
Kaj ti poznaš vse švicarske firme, ki delajo krš od ur? Dejstvo je, da ta znamka nima ravno nekega resnega renomeja.

p.s. Preberi si link, ki ga je nalepil inquirer, pa boš videl, kako zelo švicarska je ta znamka.
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Ura za 600 USD mora imeti vsaj safirno steklo; po možnosti z antirefleksnim premazom; da o jeklu 316L ne govorimo - o kvarčenm mehanizmu piše samo da je švicarsko..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh daj ne bluzi bolj kot običajno... Nikjer nisem napisal, da je to švicarska ura/znamka. Napisal sem samo, da to in ista firma kot tista, ki dela nahrbtnike. Ti pa se zdaj motaš ven s kvaliteto, poreklom in nevem čem še, čeprav si sam izpadel budalo.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Invicta je ena od tistih znamk ur, za katere je Kloshar trdil da naredijo zelozelozelozelo dobro "repliko" Rolexa... Mislim, da to dovolj pove.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.201
11.114
113
kod Džej-Zija
Aha, to je tvoj point. Ok, se posipam s pepelom in priznavam svojo zmoto.
redface-1.gif

Nisem vedel, da običajno bluzim. Očitno še nisi prebolel Nokiinega 41 MP fiaska. Saj bo bolje.
tongue-1.gif