na mobile še deluje ta funkcionalnost enostavnoPozdrav .
Ali sem malo slep ali so na ebay.de umaknili ali skrili opcijo ,kjer si lahko izbral da iskalnik prikazuje samo izdelki ki se pošiljajo samo iz EU ali pa celega sveta...
Je še ta opcija. ?
Mi je tečno ker mio nameče najprej ZK, ZDA...
???na mobile še deluje ta funkcionalnost enostav
Saj na eBay.com so bile cene vedno v dolarjih.na ebay.com so zdaj te opcije. Tam je pa zdaj problem, da po defaultu kaže zneske v $ in ne moreš sprementi v €.
Ta opcija še vedno obstaja. Saj je bilo vedno tako, da si to nastavljal v filtru. Toda sedaj izbiraš točno po državi, ne več skupaj EU. Lahko izbiraš med državo kje se prodaja izdelek ali kam ga vse dostavljajo.Pozdrav .
Ali sem malo slep ali so na ebay.de umaknili ali skrili opcijo ,kjer si lahko izbral da iskalnik prikazuje samo izdelki ki se pošiljajo samo iz EU ali pa celega sveta...
Je še ta opcija. ?
Mi je tečno ker mio nameče najprej ZK, ZDA...
Aja? Kje?Ta opcija še vedno obstaja. Saj je bilo vedno tako, da si to nastavljal v filtru. Toda sedaj izbiraš točno po državi, ne več skupaj EU. Lahko izbiraš med državo kje se prodaja izdelek ali kam ga vse dostavljajo.
Jaz tega menuja nimam. Še vedno lahko izbiram po starem ( Evropa, Amerika,..).to je preko računalnika.
Poglej priponko 64882Poglej priponko 64883
to je pa preko mobilne aplikacije na telefonu.
Delam preko spletne strani.Čudno da, če si na ebay de, da nimaš menija v nemščini? Ali to "delaš" preko browserja ali preko aplikacije?
Ali si prijavljen? Zgornji screenshot je preko aplikacije-prijavljen. Preko browserja meni v filtru tudi pokaže samo Abholung to je lokacija dostave. Toda imam pa vse v nemščini.
Ok zdaj pa ja, hvala. Nisi nikoli rekel da je treba desno zgoraj na Erweitert iti.
Kako da ne! Vse imaš lepo narisano in napisanoRes ne razumem v čem je fora?
Ali ne najdete ali zakaj vam ne prikaže?
Poglej priponko 65216
Poglej priponko 65215
Poglej, to so moja izbira filtrov.Je je.
Najboljše je bit prijavljen in imet naloženo aplikacijo. Imaš več možnosti.
Še enkrat:
Preko aplikacije NA MOBITELU:
Seveda najprej je treba izbrat artikel.
Poglej priponko 65225Poglej priponko 65226Poglej priponko 65227
Preko browserja NA MOBITELU:
NAJPREJ IZBEREŠ ARTIKEL!
Poglej priponko 65228Poglej priponko 65229