DVI - HDMI

leteci

Zelenc'
24. okt 2007
21
0
1
Celje
Nabavu kabel DVI- HDMI in bi rad priklopu PC na televizor LCD ampak televizor ne zazna signala kaj delam narobe?
stupid-1.gif

p.s. graficna Nvidia 8400GS pa monitor(CRT) fizicno izklopim tako da je delansko LCD zamenjal monitor (CRT)
lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a ni neka fora, da ne delajo vsi tv-ji pc-hdmi ampak moreš dvi-dvi ali pa vga-vga.
sej morda se motim, sam vem da sem že kr nekaj časa nazaj za en matrix lcd tv iskal kabel ko zmešan, ker z nobenim ni delal.

leteci

Zelenc'
24. okt 2007
21
0
1
Celje
Tv je tanov philips 37PFL7603 s 4HDMI izhodi tko da nevem v cem je fora. Mi pa v gonilnikih od graficne ne najde sekundarni monitor! (se pravi LCD TV) da ni tle kje kaksna fora??
lp

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
si pogledal v bios?
drugače pa moraš na tvju nastavit da je na tistem hdmi vhodu PC gor priklopljen, ker drugače ti bo slika utripala. Jaz sem rabil 1 teden da sem to ugotovil
jezen.gif
Ima philips neko brezvezno finto pač

leteci

Zelenc'
24. okt 2007
21
0
1
Celje
pogledal v bios... ne najdem da bi sploh pod kakrsno koli opcijo bil dvi ali kaj podobnega omenjeno...
Na TVju sem pa pod HDMI2 kamor sem vtekal kabl nastavu PC. ena od opcij.. nimam pojma.. mogoce je pa kabl zanic?
lp

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
pomoje bios, ali kabel. druge varjante ni. Ko sem jaz priklapljal podobnega philipsa, sem moral malo po biosu nastavljat, potem pa samo razširi namizje na drug ekran, ki ga je takoj zaznalo. Tega sem potem nastavil za primarnega in monitor odklopil.
Poglej malo v navodila od biosa, meni so pomagala

leteci

Zelenc'
24. okt 2007
21
0
1
Celje
mah cist simp bios je u bistvu pise za vsako nastavitev kaj naj bi kaj pomenlo . mam obcutek da je kabel ali pa mogoce Vista 64bit. ! Ko sem prikopu DVI-HDMI in S-Video iz racunalnika na televizor sem preko s-video kanala videl kako se racunalnik nalaga (dos) ko je pa zacelo nalagat windowse je napisalo na televizorju da ni video signala. Zanimivo pa ko hocem isto to videt preko DVI-HDMI kabla pa niti DOSa ne vidim! tko da najprej bom sel zamenjat kabel, ce pa se to ne uspe bom visto zamenjal za XP ali vista 32? to je se edina opcija!!

lp