Dve napravi na en 3.5 jack

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
Živjo. Zamima me kako lahko priklopim dve napravi na en pc zvočnik, ki gre v zvočno kartico preko 3.5 jacka. Nikoli ne bom poslušal dve napravi naenkrat ampak bi rabil neko stikalo, ki preklaplja med obemi. Da poenostavim:
Iz zvočnika bi poslušal vse kar je na pc in preklopil bi na električno kitaro, ki je preko zunanje usb audio interface priklopljena. Usb audio interface ima tudi 3.5 jack izhod za zvocnik.
Iščem način kako preklapljat med temi dvemi napravami brez, da bi vedno moral 3.5 jack fizično ven pulit in preklapljat.

• Jezen sem
Reactions: kingo

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.517
843
113
Potrebuješ 3.5mm A-B Audio Switch Box. Amazon ali Aliexpress sta tvoja prijatelja, na Instructables pa so navodila za samogradnjo.

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
To je delna resitev ker ima 2x IN ter 1x OUT. Jaz bi rabil 2xIN ter 2xOUT, ker bi včasih poslusal na slušalke in vcasih na zvočnik. Torej imam dve naprave vklopljene in dve naprave za poslusat.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Ne zastopim...
Zakaj nimaš zvočnika (en mono zvočnik, ali dva - stereo?) in slušalk proklopljenih na zunanjo zvočno? Ali zvocna nima dovolj izhodov?

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
Zvočna ima 1 izhod. To hočem zato ker vcasih poslusam pc preko slusalk, vcasih preko zvocnika in vcasih igram kitaro preko zunanje zvocne preko slusalk in vcasih preko zvocnika.