Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kakršen koli CD ali DVD dam noter, mi ne najde nič, edino zazna da je CD vstavljen, ne zažene autoruna, ko grem v explorer in kliknem na E: pa je prazno, kot bi vstavil prazen CD noter??
Ker recimo en špil mi bere, enega ne, zgleda kakor ga prime. Recimo rainbow six vegas 1 (original) mi bere ko šus, guild wars nightfall (original) pa ne. Kva bi še lahko naredu? Ker dvomim da je fuč...ali pač?
Citat: Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Pa saj še eno leto ni star.
Ker recimo en špil mi bere, enega ne, zgleda kakor ga prime. Recimo rainbow six vegas 1 (original) mi bere ko šus, guild wars nightfall (original) pa ne. Kva bi še lahko naredu? Ker dvomim da je fuč...ali pač?
2 meseca nazaj je meni NEC isto delal, tudi kako leto star pa ni medijev več bral, vrgel v kanto in kupil LG-ja, stari pekač na cdje LG mi je skoraj 3 leta delal dobro, verjetno še zdajšnjemu lastniku dobro dela.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.