Če si oglas prebral, potem vidiš, da to ni fiksna cena. Lahko jim pošlješ ponudbo za 1000€, če ne bo druge, in jim to odgovarja, boš gate lahko kupil za 1000€.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Dobiš račun?
Edit: povprečna prodajna cena po artiklu mora biti potem vsaj 5eur, da pokriješ samo stroške nakupa. Predrago!
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Če si oglas prebral, potem vidiš, da to ni fiksna cena. Lahko jim pošlješ ponudbo za 1000€, če ne bo druge, in jim to odgovarja, boš gate lahko kupil za 1000€.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Dobiš račun?
Edit: povprečna prodajna cena po artiklu mora biti potem vsaj 5eur, da pokriješ samo stroške nakupa. Predrago!
Citat:
Uporabnik nUUb pravi:
Zakaj mi vse to deluje ena zajebancija?
Točno tako, zato pa se mi zdi cena občutno previsoka, glede na to da so se te zadeve od Beti v poletju 2013 v Mariboru prodajale po smešnih cenah ... gate po 1€/kos, kopalke po 5€/kos, modrci po 2-3€/kos. Sma bila z mojo tam, ampak so večino takrat razprodali, ostalo pa je še ogromno kosov brezveznih velikosti ...Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Uporabnik Pbutec pravi:
Dobiš račun?
Ni res. Ponujena cena ne sme biti nižja od orientacijske vrednosti.
lp