Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V sredini novembra bom na Dunaju za 3 dni, kateri hotel priporočate, da je blizu mesta in ima svoje parkirišče oz. če že ne svojega pa saj poceni, ker gledam določene imajo po 30€/dan?
Citat: Uporabnik Aki1 pravi:
V sredini novembra bom na Dunaju za 3 dni, kateri hotel priporočate, da je blizu mesta in ima svoje parkirišče oz. če že ne svojega pa saj poceni, ker gledam določene imajo po 30€/dan?
Jaz spim velikokrtat v Ibis Mariahilf, 16 EUR/dan parking ali pa Austria Trend Anatol, parking 20 EUR/dan.
Obadva v centru pri Mairahilfstrasse. Metro 1 min. od hotela.
jaz pa sem bil v hotelu Marriot Kogresscenter. Če se nameravaš voziti s tramvajem je super, ker je čisto blizu, pa še v okolici hotela je ogromno brezplačnih parkirišč. Je pa verjetno odvisno kdaj greš. Jaz sem bil za vikend in je bilo vse prosto - čez teden je verjetno drugače.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.