Družinski šotor

mistique

Guru
16. jun 2009
14.016
1.827
113
Emona / Carnium
Iščem šotor za max 5 oseb (2 odrasla + 3 otroci). To bo maksimum.
Šotorilo se bo nekje od maja do septembra. Torej v toplih mesecih in predvsem na morju (vročina in veter).
Želje: kvaliteten izdelek (po možnosti preverjeno kvaliteten) , časovno relativno ugodna postavitev (nismo dolgo na istem mestu), ločeni spalnici, predprostor ne rabi biti velik, ni potrebe po spravljanju prtljage (bo v kombiju).
Budget: omejen na 400€
Zadnji šotor, ki mi je bil (med drugim) všeč je bil Salewa Cordillera VI .
Prosim, za komentarje, predloge, ideje, podvprašanja,...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Mislim, da imaš na linku dobro izbiro... Rekel pa bi, da za tri otroke le potrebuješ nekoliko večji predprostor... Računaj da v primeru slabega vremena notri postaviš mizo in stole... Mislim pa, da bi pri zgoraj omenjem šotoru šlo.

Sam imam pa takega:
http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/familyvar.htm
sicer za 5 oseb (2+3). Me je pa ene tri leta nazaj v Šk. Loki koštal 333€. Za postavitev sta potrebni dve osebi (pri brezvetrju bi ga lahko tudi sam), da pa sam zabiješ čisto vse kline pa s postavitvijo vred potrebuješ eno uro. V vetru in nalivu zdrži brez problema... Stestirano...
grin1.gif

Aja, pa samo 2 šotoriva notri...
grims-1.gif

Camping.deluxe.press
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.016
1.827
113
Emona / Carnium
@Guardy: Hvala, ampak zelo rad bi imel le en šotor. Quechua šotore poznam in so načeloma ok. Vendar so iz ponudbe umaknili model, ki sem ga prvotno izbral. Razlog je bil tovarniška napaka. Če sem prav razumel je bilo dno narobe prišito in je bil problem pri postavitvi šotora...

@Yogi: Ti lahko avto parkiraš v predprostoru
smile-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ena spalnica, tisto vmes je samo pregrada, ki pa nič kaj prav ne pride, mogoče v to verjamejo kvečjemu otroci
wink-1.gif

Je pa fajen za zluftat, kar posledično pomeni več smeti v spalnem delu. Škoda ker ni slikan še s prednjega dela
smile-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
js sem tega Hoferjevega kupu, pa je čist uredu. Ponavadi ga postavim ko grem veslat. Ponoči še čolne pa vesla not potegnem. Za takšen denar kot je stal je super.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Kar se pa kvalitete in preverjenosti tiče pa lahko reklamiram samo dakoto 5, ki pa če niste preveč na komot je spalni prostor pogojno za pet oseb, jaz sem jim zmontiral rajš svoj iglu.