po vzoru društva ljubiteljev mehkega pristanka , karkoli že to pomeni, bi ustanovil društvo ljubiteljev roštilja.
članarina bi bila simbolična, kak evro na leto. prirejali bi roštiljade in v okolje vnesli raznovrstnost prehranskih navad, ter nove pristope k pripravi jedi.
omenjeno društvo ima prostore za vaje skupin in malo snemajo oddaje, jaz bi pa imel eno brunarico, roštilj in snemal bi..kuharsko oddajo 'deset u pola'.
če bi uspel pridobiti sredstav, kot zgoraj omenjeni, bi lahko čez kako leto priredil roštiljado, ki bi bila večja od Leskovačke. na njej bi predstavil Žabarski æevap v totilandskem ovoju.
kaj mislite
članarina bi bila simbolična, kak evro na leto. prirejali bi roštiljade in v okolje vnesli raznovrstnost prehranskih navad, ter nove pristope k pripravi jedi.
omenjeno društvo ima prostore za vaje skupin in malo snemajo oddaje, jaz bi pa imel eno brunarico, roštilj in snemal bi..kuharsko oddajo 'deset u pola'.
če bi uspel pridobiti sredstav, kot zgoraj omenjeni, bi lahko čez kako leto priredil roštiljado, ki bi bila večja od Leskovačke. na njej bi predstavil Žabarski æevap v totilandskem ovoju.
kaj mislite