Driverji za prenosnika

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Star prenosnik je res ze potreboval svezo namestitev XPjev zdaj pa imam problem, ker ne najdem vseh driverjev. Kje bi jih dobil? Na uradni strani sem jih nekaj nasel, veliko pa ne. Obstaja kaksen program, ki ti jih sam poisce? Kako sploh vem katera strojna oprema je notri, da vem kaj iskat? Gre se pa za Fujitsu Siemens E8010..

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
tukaj V google sem vpisal Fujitsu Siemens E8010 driver
rolleyes-1.gif

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Ja tukaj sem nasel. Si probal downloadat? Meni ne uspe. Lahko pa da sem nesposoben
rolleyes-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.461
823
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz si za starejše prenosnike in PC-je pomagam z enim DVD-jem, ki sem ga nekoč snel iz enega torrent sajta in ta dvd vsebuje 10 000 driverjev za XP. Se še ni zgodilo da na njem nebi bilo pravega driverja..

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Jaz si za starejše prenosnike in PC-je pomagam z enim DVD-jem, ki sem ga nekoč snel iz enega torrent sajta in ta dvd vsebuje 10 000 driverjev za XP. Se še ni zgodilo da na njem nebi bilo pravega driverja..

Mogoce se ves iz kje si ga potegnil? Fajn bi blo ce bi dobil paket v katerem bi bili vsi driverji..

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ali pa uporabiš program Driver Genius.

Pa ti poisce tud driverje, ki jih se nimas ali ti samo posodobi tiste katere ze imas? Sem probal ene 2 programa pa sta samo posodobila...

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
uf..dolgo je že tega..se ne spomnim več. Lahko pa ti naredim img file tega dvd-ja in ti ga dam na dropbox!

Bom popoldne malo pogledal ce kje najdem. Ce pa ne bom bi te pa prosil ja.. hvala ti

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Iz tega linka gre DL ? Na vrhu imaš :

All
All drivers installation pack - DriverPack Solution
We recommend downloading DriverPack Solution for complete computer setup.
Klikneš download whole in imaš na voljo dve verziji, klikneš spodnjo full, spodaj download via in ti odpre torrent okno in daš vredu.

Za @dejk0

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ali pa uporabiš program Driver Genius.

Pa ti poisce tud driverje, ki jih se nimas ali ti samo posodobi tiste katere ze imas? Sem probal ene 2 programa pa sta samo posodobila...

Poišče vse, ni veze če je v nadzorni plošči ''neznana naprava'' ali ne.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če ne najdeš gonilnikov si lahko pomagaš tudi z ID strojne opreme, da potem najdeš kaj ti manjka.

Greš na Nadzorno ploščo/System/Strojna oprema/Upravitelj naprav in tukaj pogledaš kaj ti manjka.
Na neznano napravo klikneš z desnim miškinim gumbom in klikneš Lastnosti in greš pod podrobnosti.
Tukaj sedaj klikni na Id primerka naprave ali ID-ji strojne opreme in kopiraj z ctrl+c celo vrstico PCI\VEN in daš v google in ti bo našlo gonilnik, ki ti manjka.