Driver irql_not_less_or_equal

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Ko sinhroniziram PC z dlančnikom HP 214 se po nekaj sekundah pokaže blue screen
bonk.gif
z napako "Driver irql_not_less_or_equal". Dokler sem sinhroniziral HTCja z enakim OSom ni bilo težav. Če izklopim internetni ščit v F Prot pa ni težev. Ali kdo pozna rešitev? Kar naprej semi res ne izkljapljati F Prota. Ta ima možnost da določeneprograme, IPje dodam kot dovoljene. Ampak nimam pojma kateri programi oz. datoteke bi to bile. Dodal sem vse od activesynca ampak brez uspeha.

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Malo kruto, ampak ja. Za dobro antivirusno zaščito ti ni treba plačevat....

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Zdaj sem se spomnil da imam iste težave pri povezavi z drugim računalnikom preko kabla. In dokler nisem kupil nove licence je zadeva vsakj s tem računalnikom špilala. Torej se da F-prot nastavit da take povezave spusti mimo. Bo res najbolš da kar njih pokličem. Je tudi zanimivo da če v F protu dovolim ves promet se lahko povežem in četudi potem takoj spet nastavim na klasično dovoljenje prometa zadeva dela, se ne resetira - torej se sesuje samo na začetku ko se povezuje.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
Na matični plošči preveri kondenzatorje, da niso mogoče napihnjeni. Imel sem isti problem, vendar, ko sem zamenjal kondenzatorje je bila težava odpravljena. Po zagotovilih elektronikov se na matičnih ploščah radi napihujejo kondenzatorji in potem povzročajo težave.