doživljensko posodabljanje zemljevidov

stole

Pripravnik
28. mar 2008
166
14
18
Imam vprašanje kako prenesti doživljensko posodabljanje zemljevidov iz ene naprave na drugo.Imam namreč nuvi 765 s tem,pa bi rad kupil 3790 in prenesel posodabljanje na to napravo.Na servisu pravijo,da je to mogoče samo,če je obstoječa naprava pokvarjena,potem to oni uredijo,s tem da moram pri njih kupiti novo,ampak dvomim,da bi mi jo ponudili za tolko kot je na petrolu.O flešanju in ostalem tu gor pa nimam pojma,sicer sem enkrat zasledil,da se da prenašat na sd kartica kako pa tud nimam pojma.Hvala za odgovor.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za zadnji stavek,ki si ga napisal me kontaktiraj na ZS in ti bom vse razložil
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Na USB si skopiraš device.xml od starega in product key potem pa spemeniš v xml datoteki podatke o napravi.

Problem zna biti, ker doživljenjska pomeni, dokler ne 765ki odbila zadnja ura = življenjska doba aparata, npr. 5 let.

rocky25

Pripravnik
14. dec 2010
49
0
6
Prodajam garmina in imam tudi doživljenjsko posodabljanje kart posebej kupljeno. Kako naredim, da čimveč svojih osebnih podatkov zbrišem s te naročnine, da ga lahko dam naprej kupcu?

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Edino da starega nuvija z lifetime, menjaš staro za novo v Šenčurju in si tam izprosiš prenos licence na novo napravo.
Mislim, da je še bolje, če je star nuvi v okvari.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če greš na Garmin z obema napravama, ni vrag, da se ne bi dalo zmenit. Sicer, pa 90€.

V trgovini je lifetime kartica 90 evrov, jaz jo pa brez težav zrihtam za 60-originalno in zapakirano.

Če kdo rabi naj se mi oglasi.

Lp