Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
ksz ...
Ima kdo izkušnje z E50/E60/E65? So kakšne pomanjkljivosti?
Imam E50, ima jih kar nekaj kolegov in pa tudi dva ko imata E60.. vsi so bili zadovoljni, razen mene..... ko sem jim dokazal svoje, tudi oni niso več zadovoljni.
1. ZELO POČASEN (RES ZELO)
2. Slaba baterija
3. zelo slabo lovi signal. Če si na simobilu je torej še toliko slabše.
Primerjava 3 leta starega samsunga in te nokie... medtem ko grem v avion... na 600m ne moreš več telefonirati, na 800m izgubi signal.... samsung na 1300m še vedno dela s polovičnim signalom brez kakršnega koli šuma.
V kolikor imaš osvetlitev preko 60% moči ti baterija crkne v dveh dneh pa če ga uporabljaš ali ne. Neredko se dogaja tudi to, da kar tako izjavi da nima signala.. 10sek kasneje pa dela ko da nič ne bi bilo. Tisti ki nosijo telefon v žepu tega sicer ne opazijo, če pa ga imaš cel cajt ob sebi na mizi v stojalu pa opaziš to zelo pogosto. Vsi so se smejali opisom mojih napak, nato pa so kak teden dni kasneje sami ugotovili da sem v bistvu imel prav. Zanimivo... težko da bi glih teh 7 telefonov od 7 ki jih poznam bili po naključju pri nas.
Mogoče je s serijo 65 kaj boljše, vendar dvomim. Definitivno je samo nekaj. Ko bo spet začel zajebavat ga bom vrgel v steno tako, da ne ostane niti tipkovnica od njega več. In da, to je moja zadnja nokia.
PS: Ima vseeno en velik ZA: Zaslon je precej kvaliteten.