A mi lahko kdo razlozi cemu sluzi dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kot npr. tole ? Vidim spisek nakladanja spodaj cemu naj bi zadeva sluzila, a mi ta spisek nic ne pove (razen da ne potrebujem testa nosecnosti ter umetne oploditve, zobarja in zobne protetike iz javnega sistema nisem videl se nikoli in nimam se nobenega namena prevazati z resevalnimi vozili v nenujnih primerih).
Kaj konkretno mi bo zmanjkalo, ce tega ne placujem ? Obiski zdravnika so predvsem ob sportnih poskodbah, torej kaksen zlom -> RTG -> gips ali pa mogoce kaksna luknja za zasiti, normalne poskodbe pac, trkam na les da bo tega cimmanj
Ce sem ze dobil kaksen recept (spomnim se tocno enega v zadnjih desetih letih), sem moral zadevo placati v celoti sam, kljub temu, da sem imel to dopolnilno zavarovanje, in ko sem enkrat potreboval UZ slikanje zaradi osteoartritisa, je bila pa tako ali tako edina opcija samoplacnisko, ker so v bolnici povedali, da sploh ne delajo takih stvari v okviru zavarovanja. Drugih obiskov zdravnika nimam (= manj kot jih je, boljse je).
Kaj konkretno mi bo zmanjkalo, ce tega ne placujem ? Obiski zdravnika so predvsem ob sportnih poskodbah, torej kaksen zlom -> RTG -> gips ali pa mogoce kaksna luknja za zasiti, normalne poskodbe pac, trkam na les da bo tega cimmanj