To, da ni trga za te zadeve je velik lari fari TRG JE, LE STRANKE MORA NAJTI. Moja žena skozi samo še bio in podobno kupuje, ker imamva malega otroka in ja redno greva v Tržnico BTC, kjer bi ta tvoj prijatelj MORAL prodajati vsaj vsako soboto od 9 h - 17 h, ko ta trg živi. In ja moja se zmeni za meso to in ono po GSM u in potem je ta prodajalka tam in gremo iskati, tudi jaz ne maram verzije pridite točno ob 12 h, imamo raje sigurno bom tam od 10h do 14 h in se oglasite.
Posebej kak Ješprenj, Ajdova kaša in morda še kaj bi tudi nas zanimalo.
No ko bo poba hodil redno tja bo pa našel razne mreženjske variante, kot sem jih sam videl, npr da en jogurtar prodaja še žita ali kaj, kar se ne pokvari hitro za drugega, ta drugi pa njemu, tako mi je en Jogurtar iz Tolmina razlagal, da on prodaja še sire od XY, suho sadje od xx in marmelade od zz in so 4 je in prodajajo vsi od vseh 4 ih in na soboto tako pokrijejo tržnico v LJ, KP, KR in Postojni in tako vsi veliko več prodajo.... Vsekakor raje sam kupujem direkt, ker vem, da ni prevelikih marž zraven in zadovoljni smo vsi.