Dolge gate

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Kje lahko kupim dolge gate, ker me zebe?
pozdrav.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

V trgovinah s športno opremo (Hervis, Iglu...).

Če pa želiš prav retro-bele-bombažne, pa nimam pojma.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
cool-1.gif
Jap,kot moj predhodnik predlagam sportne varjante,predvsem zato ker je tudi o.k. za nosenje doma ob tv/pc,meni je to boljse kot klasika.
Se en namig: 19.10. ima lidl nekaj takega v akciji,kratke (nad kolenom) in dolge (do gleznjev),si bom se jaz kaj nabavil,boljse kak komad na zalogi kot pa da me brrrr...

Lp.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Mogoče res tudi nisem dovolj jasno napisal, da športne. Je pa res, da marsikomu ne ustrezajo novi materiali in bo morda bombaž (sploh za neka ne preveč športna udejstvovanja) še najbolj primeren (čeprav ob morebitnem potenju tudi daleč najbolj hladen).

Sam imam ene tanke od neke no-name firme (super za kake zimske ture, ko daš samo GTX čez in je dovolj) in pa debele Karibujeve iz PolarTec materiala. Za slednje lahko rečem, da so v kombinaciji z nečim windproof za čez primerne tudi za temperature pod -20. Razen, ko miruješ... potem pa puh all the way.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Tiste iz Lidla sem jaz tudi kupil nevem iz katere akcije. Kupil sem jih za hokej. Cena je bila okoli 14€ in so noro dobre, sem pol šel nazaj v trgovino in kupil še dvoje! Če jih imaš samo za v pisarni sedet so verjetno vsake dobre, ampak ko pa z njimi hodiš oziroma kaj delaš pa vidiš razliko. Če so slabe ti lezejo v rit, okoli kolen se ti navijajo, okoli stegen pa na noter uglavnem groza.
Imam tudi tiste od senzorja, pa še eno od diadora (te so najboljše). Uglavnem tele v lidl akciji, so odlične.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Nabavil včeraj v Lidlu,ampak prvi dan prodaje komaj še kaj dobiš,fak a res ne morejo mal večje zaloge dobaviti,zadnji kos m velikosti sem dobil okoli 16:30
uf-1.gif

Je pa fajn zadeva,ne bo brrr

Lp.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
V Btcju v hali A so dolge gate iz bombaža 35€
uf-1.gif

Sem prejšnji teden po LJ iskal robce iz bombaža. V BTC po 5€ komad, v Mostah (Tkanina) pa po 35centov komad.