Dodatno usposabljanje za varno vožnjo

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Vzrok : hitrost, alkohola ni bilo.

Je imel že kdo to zadevo ? Katerega izvajalca priporočate? Zanima me za Maribor. Malo sem poguglal, pa vidim, da so cene okrog 250€, obstaja kak uradni izvajalec, ki je ugodnejši ?

Vsak nasvet iz prve roke bo prišel prav
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
sem slišal, da hodijo tudi v Avstrijo. Bom preveril pa javim.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
V Avstriji je samo poligon, kjer se izvaja dejavnost. Lahko bi bil tudi v Rusiji. Drugače pa je vse po domače, kot da bi na Vranskem delal.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kot ze napisano... v Avstriji samo koristijo poligon ... Tecaj pa je obvezen po slovenski zakonodaji in tudi cena je zakonsko dolocena ... Itak placas in opravljas tecaj preko slovenske avtosole... Pac je gorenjcem najblizji poligon ta pri Celovcu... Je pa teh lokacij vec (CVV AMZS Vransko, v Ljubecni pri Celju, potem je se v Logatcu v industrijski coni, pa v Krskem na poligonu Raceland-a ...

nagajivka

Zelenc'
9. mar 2013
1
0
1
Kar priznaj, da je bil alkohol.
priden.gif

Moj se je tudi vedno izgovarjal na hitrost.

Priporočam Ljubečno.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Kolikor je meni znano dobiš ene par a4 listov popisanih z obeh strani s seznamom avtošol. Izbereš tisto ki ti je blizu, poligone uporabljajo pa različne. (Avstrija, Murska, Ljubečna, Krško, Logatec, Vransko...)

Pri teh tečajih je tko, da maš poleg poligona še 3 dni po 4 ure teorije, ponavadi med tednom. Večina šol programe izvaja šele ko se nabere dovolj udeležencev, tko da ne odlašat do zadnjega... izberi nekaj preverjenega, da bo vsaj poligon taprav (Avstrija ali Vransko), da boš odnesel nekaj od tega.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Vzrok : hitrost, alkohola ni bilo.

Je imel že kdo to zadevo ? Katerega izvajalca priporočate? Zanima me za Maribor. Malo sem poguglal, pa vidim, da so cene okrog 250€, obstaja kak uradni izvajalec, ki je ugodnejši ?

Vsak nasvet iz prve roke bo prišel prav
smile-1.gif

A če se tega ne udeležiš vzamejo izpit ali kako ?