Pozdravljeni!
Avto imam zavarovan pri Zavarovalnici Maribor, opcija super kasko.
Letos sem na zavarovalni polici opazil postavko "Skupaj teritorialna segmentacija premije zavarovanj", ki v mojem primeru znaša 136 evrov, lani pa je bila 120 evrov.
Ko sem poklical na help service zavarovalnice, so mi razložili, da je to dodatek k kraji, ker imam pač LJ tablice (stalno prebivališče imam v Celju), da je v Ljubljani največ kraj in da je zato ta pribitek?
Mi lahko kdo to, skrajno diskriminatorno, dejstvo potrdi?
Meni bi bilo logično, da to zaračunajo glede na kraj bivanja lastnika avtomobila, ne pa glede na tablico, ki je lahko zdaj poljubna, še posebej zato, ker tablice ostanejo na vozilu.
V dveh letih sem tako v smeti vrgel 250 evrov, ki jih nameravam dobiti nazaj.
Komentar agentov (vem, da vas je tukaj cel kup).
Hvala in LP,
PIC
Avto imam zavarovan pri Zavarovalnici Maribor, opcija super kasko.
Letos sem na zavarovalni polici opazil postavko "Skupaj teritorialna segmentacija premije zavarovanj", ki v mojem primeru znaša 136 evrov, lani pa je bila 120 evrov.
Ko sem poklical na help service zavarovalnice, so mi razložili, da je to dodatek k kraji, ker imam pač LJ tablice (stalno prebivališče imam v Celju), da je v Ljubljani največ kraj in da je zato ta pribitek?
Mi lahko kdo to, skrajno diskriminatorno, dejstvo potrdi?
Meni bi bilo logično, da to zaračunajo glede na kraj bivanja lastnika avtomobila, ne pa glede na tablico, ki je lahko zdaj poljubna, še posebej zato, ker tablice ostanejo na vozilu.
V dveh letih sem tako v smeti vrgel 250 evrov, ki jih nameravam dobiti nazaj.
Komentar agentov (vem, da vas je tukaj cel kup).
Hvala in LP,
PIC