dobri mizarji v lj, okolici

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
A ima kdo kakšne dobre izkušnje z mizarji tu v LJ ali okolici za pohištvo po meri?

Toro

Pripravnik
20. avg 2007
112
0
16
Otroško sobo nam je Trepetlika naredila tip-top, brez pripomb, pa še brez neke velike svinjarije in kravala.

Cene bi težko komentiral, ker jih nisem primerjal, ampak so verjetno nekje v rangu ostalih. Edina težava zna biti pol leta čakanja, da prideš na vrsto.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
V Ligojni pri Vrhniki je en mizar, kjer smo mi dal delat omare za v mojo sobo. Odlično narejeno, glede cene ti pa ne morem povedat kaj več, ker nismo nič primerjal z drugimi.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Pa daj malo ven iz Ljubljane pogledat. Znajo delat ravno tako dobro, pa še cenejši so.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Hvala, bom povprašala.

V bistvu mal racionaliziramo celoten prostor v dvosobnem stanovanju (ker bo en član več), pa smo se odločil, da damo naredit omare od tal do stropa, od stene do stene v spalnici in dnevni, pa še en delovni kotiček. Načrte smo sicer risal, bi nam pa zelo prav prišel tudi kak strokoven nasvet. Ja, pa radi bi to čez poletje izpeljal, če bo šlo - pol leta časa pa res ne bomo imeli. Najbolj bi me motil, da bi se zmenil za en rok, pa bi potem vlekel in vlekel. Za cene pa tudi jaz nimam pojma.