DOBRA piva

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Rabila bi kak nasvet, KJE v Sloveniji (najraje bi imela lokacijo ŠTAJERSKA) kupiti kaka res dobra piva.
S tem nikakor ne mislim Laško, Union in podobno
uf-1.gif

Kaka belgijska.... recimo MAREDSOUS.

ali pa kak KILKENNY:
kilkenny.jpg

Sem pa v torek na Preverjeno (mislim da) poslušala, da en mladenič iz Gornje Radgone vari svoje lastno pivo malo čez mejo v Avstriji. pozabila pa sem, kako se reče pivu!? Se kdo spomni imena?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Dva tedna nazaj so imeli v Leclercu sejem piva in sem jih vzel par za stestirat:

nahrung002.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
honey dew je dober, banana bread pa kr nekaj ... vsaj meni
smile-1.gif

Še en glas za Honey Dew in Pride + ESB, kateri je tudi bomba. Guinness je tudi dober, ampak ne v velikih količinah (kozarec, dva) in seveda Kilkenny
cheer.gif

Sam osebno jih kupujem v Leclercu, drugače pa imaš zvečer vsa ta piva na voljo v Patriks`u na Poštni ulici
wink-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
No zdaj k so že vsi šli v po grlu navzdol, lahko rečem da sta bila najbolj dobra:
drugi z leve: Young's Double Chocolate Stout (verjetno med najboljšimi temnimi pivi, kar sem jih pil)
in čisto desni: Fischer Réserve Ambrée (se mi zdi da je kar sladek tako je dober
grin1.gif
)

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
No zdaj k so že vsi šli v po grlu navzdol, lahko rečem da sta bila najbolj dobra:
drugi z leve: Young's Double Chocolate Stout (verjetno med najbojšimi temnimi pivi, kar sem jih pil)
in čisto desni: Fischer Réserve Ambrée (se mi zdi da je kar sladek tako je dober
grin1.gif
)

Dvojne čokolade v piksnah sem zadnjič v leclercu kupil po dober euro... Mmmmmmm...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
za vikend probal dimljenega bevoga, pa mi je kr pasalo, čeprav nisem preveč ljubitelj temnih piv
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Evo včer nabavu double chocolate v Leclercu. Mal bolj sladek od Guinnessa in malo močnejši, ni slab.