Dobra izbira konfekcije priznanih znamk

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ker sem ravno toliko višji, da so mi hlače standardnih mer (običjano) prekratke iščem kje v LJ ali okolici obstojajo trgovine, kjer bi imeli poleg osnovnih 3 velikosti še kaj zraven...recimo sedmo čudo 'podaljšan model'.

Iščem si spodnji del trenirke...preiskal sem vsaj 5 večjih štacun (predvsem BTC) pa nisem našel niti enih hlač ustrezno dolgih (ne glede na proizvajalca oz. znamko).

Sicer nisem tako izven standarden..samo v teh trgovinah je poden od podna z vidika izbira številk (v eni sem celo opazil podaljšan model za žensek trenirke...čudo od čuda).

Ne vem no...pa ko hodim po cesti videvam precej folka visokega 190 cm..... je treba v Grčijo nabavljat če imaš nad 180 cm?

(potem jim pa ni jasno zakaj imajo prazne trgovine).

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Te razumem, tudi pri meni je jackpot, če najdem podaljšan model hlač. Problem rešujem v toplejših mesecih tudi s capri hlačami in krili. Ti pa najbrž ne.
grin1.gif
Baje da ma Zara dolge hlače, poglej tudi Top Shop v Nami, Emporium?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
192cm, nimam problemov s hlačami, je pa res, da kupujem samo eno znamko.

edit: no ja..., dve
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ženske fitnes hlače podaljšan model imata Adidas in Nike ( za ti znamki sem 100%), tako da vprašaj na njihovem oddelku, mogoče imajo tudi moške.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
in kje nabavljaš?

SJTV....tudi ti...

mene zanima v katero štacuno lahko grem, da bom stopil noter, pomeril, kupil, šel (po moško
evil.gif
- max. 2 minuti)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kar se hlač tiče, BTC, City park, trgovina G-star, ali pa Diesel, ponavadi v Italiji, ker pri nas imajo samo par modelov po trgovinah, sicer zdaj imajo v Midasu (bivša Metalka) in v Supernovi (rudnik) "Diesel oddelek", ampak ni bogve kaj.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Nike, Adidas, Champion - tukaj vedno najdem dovolj dolge športne hlače za svoje predolge noge
cheer.gif

Hlače in jeans (pa tudi trenirke) pa vedno v Topshop-u
zmaga.gif

Jaz sem vedno vesela poletja, ko se lahko nosijo krilca, 3/4 hlače, kratke hlače
aplauz.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Men so pa Nike trenerke prekratke, razen če kupujem kakšne bolj baggy zadeve, drugače so pa ponavadi glih za glih narejene, če jih mal čudn opereš pa jih lahk sam naprej podariš, ker se še dodatno skrajšajo.

Ful dolge kaobojke ma Zara, drugač je pa OK tud S.Oliver, tally weijl je bil včasih kar precej kul, zdanje dve leti je pa obupa pa še prekratke hlače delajo
bonk.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tudi jaz nimam problemov...pri 190+..

verjetno mas tezave ker si mogoce bolj suh (fejst suh)..pa te pas jebe, al kaj?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kaj pa naj jaz rečem pri dveh metrih?
ej, nič ne dobim, nič!
zadnjič iskal obleko. so me pri H&M (MB, LJ in KR), Marks & Spencer (LJ), C&A (MB, LJ in KR), skor cel emporium in še kje samo čudno gledali.
pol sem dobil kolikor toliko normalno velikost v Vögele (KR), pa še to sem dal podaljšat in rokave in hlačnice kolikor gre (je morala celo novo podlogo našit).
edino številko, ki je ustrezala (60 podaljšana) je mela mura v emporiumu, ampak je bila s 320 evri nad iskanim budžetom.
znoriš.
mam pa včasih srečo. zadnjič sem dobil celo dovolj dolge platnene hlače v H&M, ampak zdaj ko sem šel po treningih malo v pasu skup, mi že dol lezejo.
beda, jaz ne vem, kje višjerasli kupujejo. v italiji?

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Jaz pa imam kontra probleme, ker imam kratke, a ful mišičaste bedre z oreng kostmi in moram kupit velike hlače, vendar jih je enostavno skrajšat
smile-1.gif
Nisem pa še našel hlač, ki bi mi bile prav brez priredbe :|

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
dvomim da jih boš najdu. sicer je pa na maxximum portalu veliko fantov ki imajo obseg beder tudi 70cm+, pa lahko tm povprašaš kje jih kupujejo. ( nicki madmax, boštjan čebron, andrej milutinoviæ..)

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Enostavno.

V Domžalah je Butik Resnik, kjer ti po meri naredijo obleko. Seveda je cena odvisna od vrste blaga, v povprečju se pa gibljejo okoli 300 €.

Druga opcija je na Brezju.
Brezje 17a
na Brezju ni ulic...so samo Brezje in hišna št.
Ko se pride na Brezje sta dva odcepa,če se gre na desnega se pride na parkirišča k cerkvi....za k Muscherju pa zaviješ na levo stran in potem se skoz držiš desne.Cesta je zlo ozka-vaška...vozit se hitr ne da,če ne pa se ustaviš in vparašaš kakega vaščana....po nekaj deset metrih se zavije desno na dvorišče...privat hiša k ma pa tud tablo in poj veš,da si tm.
Za suhe, debele, majhne, velike, po meri, v glavnem žamet, jeans ...in pa poceni.
Čaka se pa tudi po 1 mesec.
305292-11111.jpg

Priponke

• 305292-11111.jpg
    305292-11111.jpg
    44,2 KB · Ogledi: 335