Dobr mikaven oglas za avto ?

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Kje je ponavadi najboljše slikat avto, ki ga prodajaš ?
Sem enkrat bral, da ni dobro, če ga slikaš na travi, kaj pa na robu asfalta....sploh igra vloga

Kaj pa napisat spodaj, včasih piše, dobro ohranjen, redno serviran, dobre vozne lastnosti-to rad švercarji pišejo.

Eni celo 20 stavkov napišejo.

Dejte mal povedat, kaj je najboljše?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Poslikaš lahko tudi pred hišo in vsako stran, ker če je slikan le iz levega boka ali desnega, potem bo večina mislila, da je na nasprotnem delu poškodovan ali pa slabo popravljen.
Rad vidim, da je vse slikan kar piše v opisu. Opis naj bo bogat, kdaj je bilo kaj menjana oz. če je bilo kaj pred kratkim menjano.
Itak te bodo še prej poklicali, tako da jim še enkrat poveš in se zmeniš za ogled, če bo kdo začel hendlati ceno že po telefonu, ga kar odslovi, ker resen kupec ga bo prišel pogledat in se šele potem razpravlja o ceni.

Sam sem tak, da od sebe oddam brezhibno vozilo, če je le mogoče. So bili trenutki, ko se je bližalo kakšno popravilo oz. kaj je dobro, da se zamenja in sem to tudi kupci omenil. Nimam kaj skrivat in imam rad čiste račune.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Bolj pomembno kot to, kje slikaš avto, je to, da slikaš čist avto in da narediš čimveč slik in napišeš čimveč podatkov o vozilu.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Meni nič ne pomaga, če ga slikaš v Vegasu, če je slikan z nekim čunga lunga mobilcem in je fotka zamaknjena pod kotom 45 stopinj. Pa da se vidi z vseh strani, kot je nekdo že omenil.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Samo v oglasu pa tud ni OK pisat, kaj je narobe z avtom, je pomojem bolje med ogledom povedat, kaj je treba narest, takrat se le kupec in prodajalec pogovorita na 4 oči...pa ceno doreče

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Samo v oglasu pa tud ni OK pisat, kaj je narobe z avtom, je pomojem bolje med ogledom povedat, kaj je treba narest, takrat se le kupec in prodajalec pogovorita na 4 oči...pa ceno doreče

Ja, najboljse da se pelje cez pol drzave da potem na cilju ugotovi, da vendarle ni to avto zanj, ker bi bilo treba nekaj stvari popraviti
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
...ti pa dobiš obkladek na oko...

In kaj boš rekel modelu, ko te bo vprašal: Zakaj niste prej povedali tega?

Kaj boš rekel?

Te tak sumim, da bi nategno človeka, a odprl si temo o takih... hipokrit.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
in spet boste naredili šolo iz tega kako oddati oglas na avto netu. Ko sem nazadnje dal avto gor je bil prodan v 5 minutah s popolnoma preprostima slikama v garaži

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik masterr pravi:

Vprašaj se, kaj bi ti storil, če bi naredil 200 km za brez veze, ker je ušiv prodajalec "pozabil" napisati kaj vse je narobe z avtom.
Zadnja možnost je da omeniš po telefonu, kajti resen kupec te bo itak poklical in se zmenil za ogled.