Najprej bi prosil moderatorje, da še ne premaknejo teme v pravi podforum, ker mislim, da bo več odgovorov tukaj. Če pa bo debata zašla iz teme, pa se lahko premakne.
Čisto resno me zanima, koliko ima vpliva na boljši spanec en kvaliteten jogi?
Namreč opažam, da se vedno bolj zmatran zbudim. Veliko se premetavam in redkokdaj dobro spim. Praktično 1x letno pa se mi zgodi, da se zbudim v taki pozi kot sem zaspal. Skratka katastrofa. In počasi imam tega dovolj
Potem sem se malo zanimal in baje naj bi se res poznalo, če spiš na kvalitetnem jogiju. In v primeru, da je temu res tako me zanimajo vaši predlogi kaj sploh kupit?
Zaradi reklam poznam samo Dormeo. Ali obstaja še kaj drugega?
Kakšni so kaj cenovni razponi teh kvalitetnih vzmetnic? Imam dimenzijo 140x200.
Na kaj se je potrebno ozirat pri nakupu - kateri materiali morajo bit uporabljeni ipd.
Zanima me čimveč informacij, ker si hočem res kupit nekaj dobrega za dlje časa.
Čisto resno me zanima, koliko ima vpliva na boljši spanec en kvaliteten jogi?
Namreč opažam, da se vedno bolj zmatran zbudim. Veliko se premetavam in redkokdaj dobro spim. Praktično 1x letno pa se mi zgodi, da se zbudim v taki pozi kot sem zaspal. Skratka katastrofa. In počasi imam tega dovolj
Potem sem se malo zanimal in baje naj bi se res poznalo, če spiš na kvalitetnem jogiju. In v primeru, da je temu res tako me zanimajo vaši predlogi kaj sploh kupit?
Zaradi reklam poznam samo Dormeo. Ali obstaja še kaj drugega?
Kakšni so kaj cenovni razponi teh kvalitetnih vzmetnic? Imam dimenzijo 140x200.
Na kaj se je potrebno ozirat pri nakupu - kateri materiali morajo bit uporabljeni ipd.
Zanima me čimveč informacij, ker si hočem res kupit nekaj dobrega za dlje časa.