Dnevna/ spalnica v enem prostoru

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
pred časom sem imel idejo, da bi 2ss spremenil v 2 in pol .
redface-1.gif

zasledil sem >> T A << sistem. Ideja se mi zdi odlična.
Sedežna, omara in postelja v enem
aplauz.gif

nuovanim.gif

atoll_01.jpg

atoll_02.jpg

aplauz.gif

edino kar me skrbi je cena
uf-1.gif

pozna kdo ta sistem, kje bi se dalo to pogledat? naročit? . . v SLO. . . je pa Italijanska firma po moje.
Bi kak "tišlar" znal to naredit?

hvala
nahrung002.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Po naročilu to ni noben problem naredit. Vendar pa bodi zelo pozoren kakšen bo posteljni mehanizem. Če se ti ga bo računalo manj ko 500-800 eur potem pomeni da je neuporaben. Kvalitetni mehanizmi stanejo tam okrog 800 - 1000 eur. Cenejši pa se dobijo tudi samo za 200 eur, vendar samo za rabo parkrat na leto, ne za vsak dan.
To kar ti sedaj govorim ne všteva še postelje in omar ampak samo mehanizem ki dvigne posteljo v omaro.

edit: Sem malo nepozorno gledal. Mehanizem o katerem sem ti govoril je ko posteljo zložiš v omaro. Takšnega da se ti naredi še kavč pa ne bi poznal.
lp

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Najprej se vprašaj če se ti bo ljubilo to vsak dan vlačit gor in dol, ker če ne si vrgel denar stran.
Če nimaš placa je tudi to čisto uporabna opcija in ko se navadiš niti ni tako hudo.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Glede na to, da imam podoben problem, poznam proizvajalca ki izdeluje takšno namensko pohištvo Tu poglej!!! , svoje čase ga je tržil in prodajal Harvey Norman, če ga pa še pa nevem....hm, cene vem da so kar zasoljene....

Če boš kaj uporabnega zvedel, javi!!!

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Najprej se vprašaj če se ti bo ljubilo to vsak dan vlačit gor in dol, ker če ne si vrgel denar stran.

mislim, da je to lažje kot pa raztegljivi kavči. tu samo odpreš, pa imaš že pripravljeno posteljo (nitreba vlečt rjuhe vsak dan gor in dol), samo iz predala dekco potegneš in je. Je pa opcija z kakim raztegljivim trosedom tudi odprta in verjetno bo bolj verjetna (bolj cenovno realna) kot pa ta zgoraj
crazy1.gif
žal. . . .

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
obstajajo tudi kavci, pri katerih je oblikovalec dejansko mislil na to, da ga bo cim lazje odpret. ena takih firm je milanobedding www.milanobedding.it/ in so eni redkih, ce ne celo edini, ki delajo kavce, na katerih spis na drugem jogiju kot sedis. zal pa v sloveniji ni nekega prodajalca, mogoce bi edino v elementare lahko kaj narocili..

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Če je le možno, si omisli spalnico posebej.

Res je zgornji sistem nekoliko enostavnejši, a vendar ti lahko napovem, da se boš zjutraj velikokrat zbudil polomljen, ker boš prepal kar na kavču.