Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kje v Slo ali V EU naroæiti set diz/šob za Mikuni vplinjač?Kontaktiral sem firmo v Amerika pa mi naredijo vse kar rabim da bo motor deloval optimalno, pa sedaj iščem v eu da ne plačujem carine ...
Poslal vsem tvojim linkom mejl pa nima noben oziroma ne more dobaviti, edino tukaj sem jih dobil po naročilu.Prodajajo se tudi na aliekspresu, pa mi ni za reskirati 10€.
Sem isto naročil drugje, pa so potem od mene izvedel da je več varijant, ko sem dobil
napačne z veliko glavo (prodam ker so viška), rabim jih pa z majhno glavo.
Vglavnem
Pa če je problem samo glava.....jo pač samo zbrusiš na roke s pilo....saj je iz medenine
Luknja bi morala bit ista....bolj je problem v navoju lahko
Vem da iz naprimer kopije Dell ortota (weber OM 12mm) ne gredo na Dell orto PHVA gor dize...ista ampak ma weber navoj en čudn dell orto pa navaden metričen
Ker pilot jet je pač bl za štandgas.....z glavno dizo pa pokrivaš pač une glavne potrebe pod polno obremenitvijo...
Če ti na štandgasu lepo laufa brez posebnosti.....no ja lahko tud menjaš polot jet....sam me čudi če se ti že ne da komplicirat z piljenjem da se ti tu da
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.