Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
isces fuk plac ob plazi?
In kaj je to kaj takega?
A ni lepše nekje ob morju na samem kot pa v "prefookani" postelji hotelske sobe?
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Iščem še kake divje plaže aka Strunjanski klifi...da si bolj na samem, da nisi sredi vreščečih mulcev in zoprnih mam
Lahko nude ali navadna
Jaz bi raje zavil kam v Istro, je bistveno več takšnih lokacij, kjer ne bo cel dan žive duše (oz. v redkih primerih kak čoln, ki se ponavadi diskretno odpelje kam drugam).
Mi2 z mojo imama naštudiran en predel, kjer je divja obala s peščenimi oz. prodnatimi zalivi dolga vsaj 4 km. Izberema si svoj zaliv in to je to...
Je pa do takšnega kraja sicer lep nekoliko daljši jutranji sprehod (nekaj več kot pol urce, ampak kaj je to za nekoga, ki planinari
), ampak to hojo odtehta potem mir, samota in čista voda... Seveda pa obstaja tudi možnost dostopa s kolesom, vendar vožnja zaradi luknjavega kolovoza sploh ni hitra in udobna.
Ni ga čez takšen dopust. Jaz tudi ne prenašam tega, da te nonstop nervirajo nevzgojeni tečni in pretirano glasni froci, in nekulturni starši, ki tovrstno dretje in norenje vsepovprek še podpihujejo.
Imaš pa
TULE še drugo opcijo, in sicer najem svojega otoka oz. ribiške hiše na kakšnem osamljenem otoku. Letos je to bilo pri nama v načrtu, ampak ne bo možno zaradi delovnih obveznosti...