Divje plaže SLO ali Istra

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Iščem še kake divje plaže aka Strunjanski klifi...da si bolj na samem, da nisi sredi vreščečih mulcev in zoprnih mam

Lahko nude ali navadna

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Zraven Lucije je bila svoje čase divja plaža, ampak si svoje čase namesto vreščečih mulcev in zoprnih mam zraven dobil mrtvo pijano mladino. Kako je s situacijo sedaj pa ne vem.
grin1.gif

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Zraven Lucije je bila svoje čase divja plaža, ampak si svoje čase namesto vreščečih mulcev in zoprnih mam zraven dobil mrtvo pijano mladino. Kako je s situacijo sedaj pa ne vem.
grin1.gif

Jaz bi raje pazil na igle, ker jih je ogromno. Ne bi riskiral.
ne-ne-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
v valdoltri pod bolnico na levi strani imaš bolj mirno plažo, potem je ena med valdotro in Adrijo ankaran je tut lepa plaža lahko nude...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To moram pa prečekirat
zmaga.gif

A un mesečev zaliv med Izolo in Strunjanom je pa bolj za ritopike in swingerje, ali je to samo blabla?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
isces fuk plac ob plazi?
grin1.gif
In kaj je to kaj takega?
wink-1.gif
A ni lepše nekje ob morju na samem kot pa v "prefookani" postelji hotelske sobe?

Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Iščem še kake divje plaže aka Strunjanski klifi...da si bolj na samem, da nisi sredi vreščečih mulcev in zoprnih mam

Lahko nude ali navadna
Jaz bi raje zavil kam v Istro, je bistveno več takšnih lokacij, kjer ne bo cel dan žive duše (oz. v redkih primerih kak čoln, ki se ponavadi diskretno odpelje kam drugam).
Mi2 z mojo imama naštudiran en predel, kjer je divja obala s peščenimi oz. prodnatimi zalivi dolga vsaj 4 km. Izberema si svoj zaliv in to je to...
Je pa do takšnega kraja sicer lep nekoliko daljši jutranji sprehod (nekaj več kot pol urce, ampak kaj je to za nekoga, ki planinari
smile-1.gif
), ampak to hojo odtehta potem mir, samota in čista voda... Seveda pa obstaja tudi možnost dostopa s kolesom, vendar vožnja zaradi luknjavega kolovoza sploh ni hitra in udobna.
Ni ga čez takšen dopust. Jaz tudi ne prenašam tega, da te nonstop nervirajo nevzgojeni tečni in pretirano glasni froci, in nekulturni starši, ki tovrstno dretje in norenje vsepovprek še podpihujejo.

Imaš pa TULE še drugo opcijo, in sicer najem svojega otoka oz. ribiške hiše na kakšnem osamljenem otoku. Letos je to bilo pri nama v načrtu, ampak ne bo možno zaradi delovnih obveznosti...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Zapelji se čez mejo tam med skalami ni hudič da ne najdeš kotička kjer boš sam pod soncem......
smile-1.gif

Sem bil v novigradu in umagu nekaj let nazaj se samo 200 metrov sprehodiš od "centra plaže" in si že sam nekje za ovinkom med skalami.

LP

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Očitno bo treba res malo čez mejo...lahko kak namig o lokaciji, na PM
smile-1.gif

Saj načeloma sem toleranten človek, ampak sardina-style-beach pač ni zame

Varianta B: katera je najdražja plačljiva SLO/Istra plaža? Tam menda ne bom našel gneče in zoprnij, ali prav tako?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Če bom to javno napisal na Alterju, ne bo več tako divja oz. osamljena...
wink-1.gif

Malo pogledat na Google earth, se iz zraka lepo vidijo predeli, kjer ni hiš, hotelov, vasi so od morja precej oddaljene... Je pa takšen skorajda celoten predel med Ližnjanom in zalivom Raša. Ni tako natrpano s turizmom...