Divjanje čez mesto, prijava?

casio

Fizikalc
19. nov 2014
538
29
28
Svetujte mi kaj naj storim z nekim mulcem, ki skoraj vsak večer tam nekje po 23 uri tišči čez mesto(50km/h) več kot 100km na uro(mogoče sem še premalo rekel). Dostikrat ga vidim sam in se nisem obremenjeval do danes ponoči, ko mi je skoraj povozil mlajšo sestro na prehodu za pešce. Naj si zapišem registrsko in naredim anonimno prijavo? Predvidevam, da policisti ne bodo storili nič in me zanima, če je še kakšna druga pot? Hvala.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Svetujte mi kaj naj storim z nekim mulcem, ki skoraj vsak večer tam nekje po 23 uri tišči čez mesto(50km/h) več kot 100km na uro(mogoče sem še premalo rekel). Dostikrat ga vidim sam in se nisem obremenjeval do danes ponoči, ko mi je skoraj povozil mlajšo sestro na prehodu za pešce. Naj si zapišem registrsko in naredim anonimno prijavo? Predvidevam, da policisti ne bodo storili nič in me zanima, če je še kakšna druga pot? Hvala.

no ja... dokler ogroza druge brate/sestre, sinove hcerke, se me ne tice, a ne?

klic na pp bi mogu resit zadevo v 14 dneh...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Predvidevam, da policisti ne bodo storili nič in me zanima, če je še kakšna druga pot? Hvala.

Sam nimam takih izkusenj! Sem 1x prijavil enga ki se je vozil naokol... Sopotnik pa je nasprotivozecim svetil z laserjem v oci..

Tip avta... Prve 4 znake tablice (LJ-XY...)

3minute pa sta že 2 policijska avta sibala v smeri kamor sem povedal da se je odpeljal...

Sta me debila nabasala ravno pred blokom preden bi parkiral... Sem se malo podaljsal voznjo in obrnil za njima tolk da sem lahko opisal podrobnosti...

Se parkiral nisem po klicu na 113 in je bla ze akcija
smile-1.gif

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Ko sem prijavil, da na cesti en pijan vozi, so takoj prileteli. Ko pa sem parkrat prijavil, za dva voznika in priblizno uro, ker se vsaj 1x na teden srecamo, ker vozita cez rdece, prehitevanje in divjanje na obmocju 30km/h in se bi lahko nasteval. Enega ne srecujem vec, drugi pa se vedno eno in isto. Prav tako na nasi cesti, eno podjetje, ki imajo kar tezke tovornjake,kombije, ki ne upostevajo omejitev 40 na ozki cesti, policija/obcina nic ne naredijo... ze imajo dobre veze. Ker tudi lezece policaje ne postavijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.944
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Prijavi na lokalno pp, (Povej jim termine ), če v enem tednu ne bo bolje, ga posneli in daj video na policiji, če se po enem tednu ne bo bolje Pošlji posnetek medijem pa dopisi da policaji že dva tedna vejo za to dogajanje.(fwd mejla policiji)

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.862
-1.026
113
150.000.000 km away
Kakšen forumaš pa si, da tega sam ne moreš rešit? Takoj dol s foruma
evil.gif

ON: javi na policijo, Slabše ne more biti, pa še očital si ne boš, če se komu res kdaj kaj zgodi ...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Danes na šišenski 2 ali 3-je šipci voznik okol 20 v RS6 100+

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Floki pravi:

Koliko bureka bi mogu izpeæ, da bi se lahko privošču tak avto?
hysterical-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.810
2.607
113
Takole, ko berem kar mnogi opisujete uspešno prijavo na PP.
Ma ne vem. Imam občutek da stvar pri meni ne laufa. Vem, da je določen pročent vrhunski, določen pa porazen.

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik Floki pravi:

Neka plava rs6 karavan? Eno sem vidu popoldne ob 16h pred hoferjem pri Lj brigadah...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.772
113
membrain bi rekel, da boste s tem kratili pravce divjaka do divjanja, ter da ga bo policija ogrožala
hysterical-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:

hysterical-1.gif

Golobrad srmkavec, pečen z ukrivljenim nosom, če bi začel bureke pečt od rojstva jih do teh let ne bi spekel dovolj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:

hysterical-1.gif

Golobrad srmkavec, pečen z ukrivljenim nosom, če bi začel bureke pečt od rojstva jih do teh let ne bi spekel dovolj.

Sheeptarji niso lih ciganske polti....so bolj bledolični!