dispozicija diplomske naloge

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
kolk strani to v povprecju obsega?

kaksen konkretn primer za FERI, ce ima kdo?

Moja je imela 4 strani teksta in potem ena stran virov!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa ne pozabi, da potem to dipozijo prilepiš v začetek diplomske, torej imaš že nekaj strani vsaj 5! To pa je že nekaj!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Plus tega, če imaš raziskovalno je polovica itak interpretacija rezultatov raziskave, oz. po domače, grafov
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
pravkar se grizem skozi 50 strani navodil in mi vsa tista leta ko so nam trobli, da delamo seminarske po istih normativih kot bo diploma da nam bo lažje, huh nevem no ..

skratka v kaki obliki bi naj bila sploh dispozicija, zdaj obseg niti ni pomemben, to bom že .. nekak sem dobil nasvet da je dovolj če oddaš začetek seminarske .. se pravi platnice pa tja do kazala .. ampak meni se to zdi čudno
confused-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
dispozicija naj bi vsebovala: predvideno kazalo, vire in sledeče sklope: opis teoretičnega izhodišča, napisane in mogoče malo bolj definirane hipoteze in delovna vprašanja, tvoj načrt po katerem želiš ovreči ali potrditi hipoteze in katere metode boš za to uporabil.
zdej najbolje je da predelaš navodila in si podčrtaš pomembne točke: dolžinske zahteve, kako se citira v tekstu in kako mora biti vir zapisan med viri, kako se označuje slike in tabele, kakšna je postavitev strani in robov, kako imaš naslove oštevilčene, kakšna mora . predlagam ti da oblikovno narediš dispozicijo po teh postavkah.
to, da bi bila dispozicija samo platnice in kazalo je res čudno ker do sem niti ne poveš, kaj bi sploh rad raziskal.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Iz svojih izkušenj lahko povem, da je precej odvisno od samega mentorja oz. mentorice. Sam sem se namreč kar preko maila dogovoril z mentorico v zvezi z naslovom, dispozicijo ipd. Za mentorico vem kako izgleda samo zato, ker sm videl njeno sliko na spletnih straneh.

V glavnem...jaz sm ji poslal grobi osnutek diplome (na začetku sm ji v par vrsticah napisal namen in cilj diplome ter način izvajanja anekte). Pol pa sm prešaltal na naštevanje vsebine po alinejah in pri vsaki točki sm ji v dveh do treh vrsticah opisal kaj bom pisal pri tej točki). Celotna dispozicija me je prišla glih nekaj več kot eno stran, literature in virov ji nisem rabil povedat. Pač vse odvisno od tistega, ki ga imaš za mentorja
smile-1.gif

Aja...pa dosti sreče pri pisanju diplome. Jaz imam še kake 2-3 strani za napisat in ji pol pošljem v pregled
smile-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
ne štekam kakšne faxe vi to delate da je dizpozicija oz. potrditev le te odvisna le od mentorja oz. da imate potrjeno dispozicijo brez da vam jo potrdi študijski senat...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
FM koper, dispozicijo in naslov potrdi dekan Žižmond! Po potrebi tut napiše svoje mnenje! Meni je to bilo super in sem kasneje delal tdi po nasvetu njega! Zaradi njega je diplomska potem bila krajša!
cheer.gif