Diskriminacija pravoslavcev na Alterju?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Boš še tole brisal?

Rimokatoliki ob svojem prazniku lahko imajo svojo temo v Čveku, pravoslavce premikaš v Spam in "pomotoma" v kanto?
13.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Kaki kmet sem ne? Pa vse teme, ki sem jih prestavil, se držijo začrtane poti. Verjetno sem narobe predvideval, ko sem že preventivno premaknil v SPAM (pomotoma v kanto) ne?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Seveda je diskriminacija pfuj in pfej pa taka demokraticnost. A jim je sploh kdo čestital? A tema sploh obstaja?

Vsem vernikom pravoslavne vere čestitam HRISTOS VOSKRESE!
nahrung002.gif

Aja, pa še neukim link z wikipedije (btw na hrvaškem jeziku) o pravoslavju in DA so kristjani, da ne rečem še starejši od sestrske rimokatoliške veje.

WIKI

mistique

Guru
16. jun 2009
14.171
1.961
113
Emona / Carnium
Sicer se mi rahlo je*e za verske praznike vseh oblik, vendar me vseeno zanima, kako je šla tista (pre-brisana) tema izven začrtane poti? Saj ni bilo nobenih komentarjev.

Assumption is the mother of all fu*k-ups. Zapovn si to
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Sicer se mi rahlo je*e za verske praznike vseh oblik, vendar me vseeno zanima, kako je šla tista (pre-brisana) tema izven začrtane poti? Saj ni bilo nobenih komentarjev.

Assumption is the mother of all fu*k-ups. Zapovn si to
evil.gif
467716-post_slo.gif

Dobro napisano
aplauz.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
vendar me vseeno zanima, kako je šla tista (pre-brisana) tema izven začrtane poti? Saj ni bilo nobenih komentarjev.

Jebiga. Preventivno sem premikal. Ampak v napačni kotiček
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Admin lahko povrne. Ker pa je nedelja bi bilo prej, če bi avtor še enkrat novo temo odprl. Ampak raje joče zakaj se je prejšnja prestavla.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Super. Res je lepo, da se čisto normalne teme briše po pomoti/ briše kar tako/prestavlja v spam/... iz preventive.
Namesto da bi se sankcioniralo uporabnike, ki poskrbijo za to, da normalne teme skrenejo s tira. Itak so to bolj ali manj isti uporabniki, kajneda?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja raznorazne politične teme se premikajo v spam pa čisto fajn uporabniki, kot je bil menendez v vseh svojih vzevkih se brišejo...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Super. Res je lepo, da se čisto normalne teme briše po pomoti/ briše kar tako/prestavlja v spam/... iz preventive.
Namesto da bi se sankcioniralo uporabnike, ki poskrbijo za to, da normalne teme skrenejo s tira. Itak so to bolj ali manj isti uporabniki, kajneda?

467716-post_slo.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Lepe praznike pravoslavcom an. Jutr gremo tudi sam na jagenjčka k znancem :D
aplauz.gif
Sej sn vedu de se globoko v tebi skriva vernik, ker sigurno nisi hinavec, ki bi odvrgel svoja načela samo zaradi jagenjčka,
Tule gor bodo seveda natolcevali, da greš k full pomembni žlahtnici in si se odzval na povabilo njenega deda samo zaradi snobizma, ampak js pa vem, da greš zato, ker globoko v duši verjameš ,....jst vem, da nisi tak dvoličnež, da bi zagovarjal eno, delal pa drugo,....mam prav?
rolleyes-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.064
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Si pa res en trot, ( krščanarji ) so tudi Pravoslavni, ampak ste tako čez les da ne veste, da smo vsi mi od Protestantov, Katolikov, Pravoslavcev, bretje v veri in imamo skupnega imenovalca JEZUSA KRISTUSA.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.135
1.247
113
42
res je zajebu sm ...verjetno zato ker mi je vseeno
Zanimivo koliko stvari imate skupnega z muslimani ...