Rute nimam...bom pa opisal, zakaj sem razočaran nad Garminom. Lani me je iz Postojne v LJ na Zaloško Cesto 69 peljal skozi središče LJ - prišel sem iz avtoceste pač...imel sem vključeno najhitrejšo pot...sedaj me IGo pelje po obvoznici do pravega odseka in nato imam le še ravninco do cilja. Nato me je v Rijeki 2x peljal po enih tlakovcih (2 x različnih), cesta pa je bila tako ozka, da sem glih za glih šel z avtom (makadam sem imel izklopljen)...par let nazaj sem - preden sem imel Garmina prišel do tistega naslova čisto normalno po cesti...no, nato sem ga prodal in nabavil Miota, na katerega sem naložil IGo8.3...Kasneje smo s frendom odšli na dopust v Francijo (azurna obala)...Frend je ravnotakrat kupil novega Garmina višjega cenovnega razreda in naložil najnovejše karte, jaz pa sem za foro zadaj v avtu imel IGo in smo se odpravili... Ker je frend seveda vedno upošteval Garmina, smo se toliko lovili, da verjet ne morem...
-Recimo, Garmin nam je ukazal zavit v eno ulico, Igo pa je kazal naravnost, ker pa je frend upošteval Garmina, je zavil v ulico in čez 5 minut smo prišli zopet nazaj na to mesto, kjer je IGo kazal naravnost...seveda smo potem šli naravnost
-No, do tam je bila še ena taka cvetka, ki se je žal ne spomnem
-Za nazaj je bilo zelo veliko krožno križišče, kjer nam je IGo ukazal na prvem odcepu iti dol, Garmin pa je ukazal na drugem odcepu dol...frend je seveda šel na drugem dol in potem bolje, da ne povem, kje smo se vozili (od ovinkov, da te kap, do vinskih trt...vse smo videli, tudi glavno regionalno cesto v dolini, vendar zelo daleč, saj smo bili visoko v hribih in seveda smo na koncu prispeli do priključka, kjer se je vila ta regionalna široka cesta, po kateri bi morali iti že od tam, kjer nas je IGo hotel v krožnem na prvem odcepu pustiti ven. Naj povem, da je imel Garmin vključene avtoceste, vse plačljive ceste, obkljukano najhitrejšo pot in izključeno makadamsko...tako, da Garmina ne kupim več...žal....