dilema!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Torej nekomu gre neki v nos in bi rad s tabo obracunal fizicno. Ok. Zdej tega cloveka ne poznas. Nebi me skrbel ce bi slo pac za navadn pretep ampak kako naj jaz vem da nebo ta model vn potegnil noz al pa se kej hujsega? Glede na groznje me se malo za tamalga skrbi... kva bi vi naredil? Navadn fajt s pestmi ok sam pri kakih psihopatih res neves...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Pa tip ma ocitno prednost ker ve kdo sm.. saj po imenu in priimku jaz pa njega ne poznam...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Poglej temo v parlamentu... glede na to da je ocitno domobranski otrok vrjetno nobel in casten ni...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.014
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Ne jokaj se, sicer nisem bral recimo si pa mislim da je bil Suzica, misliš da je res tako vsekan? Vsekakor ni, pa ne notri otroka mešati ni on rdeč kater je po vojnoi klal vse živo!
Forum je forum vsekakor manj provociraj pa bo, po mojem mu dol visi, s to temo pa si storil isto kot gošarji, ko je zaropotalo pa jok in stok v hosto.
grims-1.gif

Pusti Suzico pri miru pa bo, pa ne vtikaj se tam kjer veš da ni vse tako kot so ti dejali!
nahrung002.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne jokaj se, sicer nisem bral recimo si pa mislim da je bil Suzica, misliš da je res tako vsekan? Vsekakor ni, pa ne notri otroka mešati ni on rdeč kater je po vojnoi klal vse živo!
Forum je forum vsekakor manj provociraj pa bo, po mojem mu dol visi, s to temo pa si storil isto kot gošarji, ko je zaropotalo pa jok in stok v hosto.
grims-1.gif

Pusti Suzico pri miru pa bo, pa ne vtikaj se tam kjer veš da ni vse tako kot so ti dejali!
nahrung002.gif

Al pa ce bi ti malo odjebal? Kako lahko kaj takega sploh zagovarjas?

Turbo, prijavi tepca policiji.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
O fak, drka folk po forumu, sedaj ga je pa strah groženj po forumu... Da crkneš... Čeprav kdaj bi bilo pa dobro organizirati kakšen shod forumašev v živo, da se določene "zadeve" lahko rešijo mimo tipkovnice...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa ti locis med anonimnim podrkavanjem med seboj in groznjami o obracunavanju v RL? In to na znanem kraju ob znanem casu!
smile-1.gif

Klinc, Suzica je dokazano nestabilen, ce bi bil jaz goba bi me tudi skrbelo.
10.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Takole podrkavanje in zafrkavanje po netu ima lahko tudi hude posledice. Mislim, da vem kdo mu je grozil in v tem primeru se mu ne pise nic dobrega. Clovek odrasti je treba, tudi ti eurofil in sprejeti posledice za svoja dejanja. A si moz ali otrok, ki se skriva za internetom oz. mamino kiklo. Na ravni 4 letnega otroka ste, ki drka in drka in drka, ko jih dobi po riti pa jok in stok.
Kot odrasla oseba bi lahko vedel, da ene meje obstajajo in stalno prekoracenje le-teh.... pac nekomu poci zivec.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Poci zivec do... tocke fizicnega obracuna, ali groznje z njim? (pa sem prvi ki zagovarja osebno odgovornost)

In potem je goba 4 letni otrok, ne pa tisti, ki mu zmanjka argumentov, in bi se sel malo kloftat? Daj se no hecat no. "men pa ni vsec kar si rekel in te bom zdaj prebutal!"
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Je potrebno anonimno podrkavanje? Se oseba počuti takrat boljše, močnejše, bolj samozavestno? Potem bo kos tudi RL odgovoru na to podrkovanje.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Je potrebno anonimno podrkavanje? Se oseba počuti takrat boljše, močnejše, bolj samozavestno? Potem bo kos tudi RL odgovoru na to podrkovanje.

Jaz ne vidim, da bi goba karkoli poddrkaval. A mi lahko prosim pokažeš
confused-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Jaz ne vidim, da bi goba karkoli poddrkaval. A mi lahko prosim pokažeš
confused-1.gif
Odgovoril sem Evrofilu, ki je podrkavanje sam omenil. Kaj je zate podrkavanje ne vem in me niti ne zanima.

I

Izbrisan uporabnik #488

Čigav alter je bil tale janševik jazjaz51?

Suzica? ker je vabil na srečanje ob 17. uri pred sodišče, kjer se zbirajo.

Grožnje so pa res nedopustne, eno je debata pa če se malo poprovociramo, drugo pa je, če nekoga vabiš na "pogovor".

Suzica je sicer že tepel forumaša iz enega drugega foruma, zato je grožnja turbotu resna in upravičena, če gre za isto osebo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa tip ma ocitno prednost ker ve kdo sm.. saj po imenu in priimku jaz pa njega ne poznam...

Suzica je bil, vidim v drugi temi, kjer se je razkril na FB.

Nevaren povratnik.

Me pa čudi, da še lahko sploh piše na forum, saj odkar je spoznal Jerajevo, ma ožuljene roke
hysterical-1.gif

Pa kaj mu biznis z lesom več ne laufa, da ima cajt hodit v LJ na srečanja pred sodiščem?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ccccc.....

In pol so nam muslimani groznja???

Tudi janševiki so nam grožnja
evil.gif

Sicer pa ja, muslimani so grožnja Sloveniji, boš videl čez par let, ko ne boš mogel normalno po ulici pa ko boš dobil kamen zaradi pogleda na burko.

To je trk civilizacij, nekompatibilno, zanimivo pa, da oni silijo k nam in ne obratno... to pa je fenomen.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Nevoščljivci! Se je kdo od vas luzerjev že slikal z Evo Irgl (razen Bore Ðorđeviæa) ?

105993089460718320753827.jpg