Dilema

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Sem v eni hudi dilemi. Nabavil bi nekaj z Androidom. Ne bi rad nekaj s prevelikim ekranom, torej več kot 3,7 palcev. Ampak, od vsega, kar je na razpolago s takim ekranom, je nekako le Desire S. Mika me sicer Samsung Galaxy II, ampak imam občutek, da bo telefon prevelik. Aja, imel sem prej HTC Desire, zdaj pa nekaj časa Nokia E52, za občutek, kaj mi je veliko in kaj ne. Torej Desire mi je bil nekako na meji, E52 pa ravno prava. Razlika je le v širini. Tisti, ki imate 4,2 palčne ekrane na telefonih, je to precej moteče glede na vaše prejšnje ekrane? Po drugi strani me pa mika E6. Prosim, razpišite se malo, kakšno je vaše mnenje? Je HTC Desire S uporaben? Je Galaxy S II prevelik ali ravno pravi? Kaj pa E6?
Ni kaj, to se je za
uf-1.gif

LP!

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Jaz bi vzel E6. Sploh sedaj ko prihaja Anna in Belle. OSa sta vedno bolj podobna Androidevemu, a veliko bolj zanesljiva. Verjamem da boste pljuvali.... A Nokia se je zbudila, vsaj za moje želje.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Jaz bi vzel E6. Sploh sedaj ko prihaja Anna in Belle. OSa sta vedno bolj podobna Androidevemu, a veliko bolj zanesljiva. Verjamem da boste pljuvali.... A Nokia se je zbudila, vsaj za moje želje.

Ja, tudi meni je čedalje bolj všeč. Moti me le pomanjkanje odjemalca za Lotus Notes in mogoče premajhen ekran browserja. Vse ostalo je pa super.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Meni osebno je galaxy prevelik telefon, poleg tega mi je fizična tipkovnica zelo všeč. Iz e72 sem presedlal na e6.
Moje mnenje:
Če lahko požreš to da notification lučka ne deluje (oz deluje ampak se ne vidi, obstaja sicer softverska rešitev, da se aktivirajo druge lučke), in da ima telefon zelo švoh vibro (softverska napaka, ki jo bodo upam da kmalu popravili, je E6 za resno rabo odličen telefon.

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Sem prišel iz N900 ki ima majhen ekran na SGS2 in ni nič prevelik. Ker je tako tanek in lahek, še veš ne da je v žepu. V roki pa ni prevelik, se da čisto lepo tudi za silo upravljati z eno roko.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nove Nokie bodo postale konkurenčne Androidu konec leta, ko pride ven Symbian Belle, ki je (vsaj po videih in prvih beta verzijah sodeč) že skoraj enak Androidu. Če bo ostal zanesljiv kot je sedaj Symbian, bo odlična kombinacija.

Čeprav roko na srce čisto normalno shajam s trenutnim Symbianom ^3, ni lep kot Android (čeprav tudi obstaja cel kup tem in se da videz zelo porihtat), ampak dela pa zanesljivo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Prešel iz E71 na SGS2. Prvi trenutek ko sem vzel S2 iz škatle ter ga držal v roki sem si mislil "joj, ne moreš tako velikega telefona okoliprenašat" sekundo za tem sem se ga že navadil in mi zdaj vse ostalo zgleda prav malo. Ko sem par dni nazaj spet držal svojo staro E71 v roki se nisem mogel spomnit na niti eno stvar, v kateri je bila nokija boljša kot S2, pa je tudi meni bila E71 več kot telefon. E6 zgleda res fina (še prej sem se spogledoval z E7), ampak ko imaš enkrat 4,3 inčni ekran v roki...kolikor mi že včasih ni bil problem recimo surfat po netu, brati emaila ter urejati tabele v excellu na E71 si sedaj takega početja na tako malem ekranu ne predstavljam več.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Hvala za mnenja. No, danes sem imel SG II v roki kake pol ure. Ne bo šlo, to je televizor. Za tisto, kar jaz rabim, je res prevelik. Saj je super in ekran in hitrost in lahkost in vse, ampak za dnevno vlačenje okoli pa ni.
LP!

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.448
811
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Hvala za mnenja. No, danes sem imel SG II v roki kake pol ure. Ne bo šlo, to je televizor. Za tisto, kar jaz rabim, je res prevelik. Saj je super in ekran in hitrost in lahkost in vse, ampak za dnevno vlačenje okoli pa ni.
LP!

vedno sem se spraševal kako takšen telefon pospraviš v žep in po možnosti sediš na barskem stolu..
13.gif

ps. aja, zdaj mi je kapnilo, zakaj vsi svoje telefone razkazujejo po mizah
smile-1.gif

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik Company pravi:
LP!

Sem bil v podobnih dilemah kot ti - potem pa vzel SE Xperia Neo - po dobrem tednu dni me še ni razočaral!