Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za vzporedni podpis maila bi res rabil neko aplikacijo, ker brez tega ne vidim možnosti. Zaporedno so ti že povedali kako gre, za vzporedno pa ne vem kako, čez tisto steinovo nemščino pa se mi tudi ne da prebijat
Če rabiš samo interno podpise sploh ni problem: v internih sistemih ZEPEP ne velja oz. lahko stranka postavi notranja pravila. Torej čisto navaden notranji zapis kdo je odobril zadošča. Za eksterno pa to ne gre. Vzporedno ne gra podpisovati, samo zaporedno. Samo če moraš ti podpisovati tudi zanj je to spet ena bolana fora kjer so podpisi zaradi podpisov samih. To pol ni več tehnični ampak pravni problem (da ne bo pomote: sem iz slednje stroke). Moj nasvet: naj ti da pooblastilo za podpisovati v njegovem imenu, pa podpišeš ti in velja enako kot njegov podpis. Evo, pravno gledano rešeno brez da bi se matral s tehniko. Pa na vsakem sodišču bo "stalo"
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.