Deževen dan...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
..in da vas še malo bolj zamorim. Sej verjetno je tole že kdo videl, ampak jest sem slučajno našel na enem drugem forumu.

Kevin Carter committed suicide 2 months after winning the 1994 Pulitzer Prize for Feature Photography with this shot.
Portions of Carter's suicide note read: "I am depressed ... without phone ... money for rent ... money for child support ... money for debts ... money!!! ... I am haunted by the vivid memories of killings & corpses & anger & pain ... of starving or wounded children, of trigger-happy madmen, often police, of killer executioners...I have gone to join Ken if I am that lucky."

pulitzer94500xp0.jpg

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Zakaj bi bilo potrebno zbrisati sliko?
Slika je prikaz realnega stanja živjenja na našem planetu.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
zbriši sliko
bonk.gif

Ja naj zbriše sliko, da bo se še manj vedlo o stanju v afriki. S tem bi res nekaj naredli
bonk.gif

Naj se vidi kak živijo nekateri. Oz. so živeli.

Sedanjik je žal pravilna izbira časa glede splošnega stanja... Je pa res, da verjetno otrok na sliki ni več živ

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ok potem pa ne malo me zjebala, glede na to, da sedim na sedežni v dnevni, jem maffine in tipkam na laptop
frown-1.gif

pa ne vem , kakšno povezavo ima z deževnim dnevom, kot je danes

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.855
113
deževni dan mori... ta fotografija pa še bl...
frown-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Žel je to kruta realnost. Samo še vedno mi ni jasno, zakaj se nekdo odloči imeti otroka, kljub temu da ve da bo živel v totalni bedi in da je prektično mrtev, ko se že rodi.
confused-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.962
-8.672
113
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Žel je to kruta realnost. Samo še vedno mi ni jasno, zakaj se nekdo odloči imeti otroka, kljub temu da ve da bo živel v totalni bedi in da je prektično mrtev, ko se že rodi.
confused-1.gif
Več otrok, več možnosti, da kakšen preživi. Tole ni moderni svet veš...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kakošji Deæko... kje ti živiš?

Misliš, da se tam odločijo, da bodo imeli otroka? Misliš, da vejo kaj je to kontracepcija? Misliš, da imajo denar za kontracepcijo, če za njo vejo? V Evropi še najrevnejši živi v razkošju v primerjavi s premnogimi prebivalci Afrike, Azije in Južne Amerike...

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Živim v Kurji vasi in pojma nimam kaj se tam dol dogaja, zato pa tudi vprašam. Glede na to koliko ljudi skače tam dol in pomaga ljudem, bi lahko začel zraven hrane še kondome talat.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.536
1.241
113
ksz

nekje sem bral, da je namenjene denarne pomoči za Afriko toliko, da bi lahko vse afričane s tistim dnarjem fujtrali.....
veeeeenndnaaaar... pot do tja dol je dolga.... in denar se zgublja.... zgublja....

a ve kdo kaj več o tem?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Itak da se zgubi. Kot 8 letni mulc sem bil pri gasilcih, smo zbirali za koledare, pa je priso od oka 60%
teh prispevkov v gasilskega. Pa je ta denar šel samo skoz enega posrednika. Če nas bi blo 5, torej da bi jaz ta
denar dal nekomu, da ga da nekomu, bi ga prispelo mogoče 40%...

prodaja čokoladic je takratnega trafikanta povzdignila do trgovine.