DetEnacije bUmbardiranje etc

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
.že celo popoldne, končalo se bo pa upam tja do 3eh zjutraj....
jezen.gif

Vse tele oborožene mulce bi deportiral v Gazo in na Zahodni breg, ker pred njimi se pa vsak Hamas in Hesbolah skrije
jezen.gif

Mar bi vložili keš v en konkreten ognjemet, ne pa v tele mini bombe
13.gif

Eh, star sem ratal, to bo.

old&groumpy.press

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Sem glede na napake v tvojem naslovu pričakoval kakšno slovnično popravljanje POPovih novinarjev
smirk-1.gif

No, hvala bogu da pri meni na "vasi" ni tega pokanja ..

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V primerjavi z lani je pokanja mnogo manj.

Vendar počakajmo še 6 ali 7 ur.
evil.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ha, sej sm jest tud na vasi, 100 hišnih številk, pa je to to ...

Pa še Gorenjci naj bi bili ampak pri municiji pa nič ne šparajo
confused-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Že celo popoldne poslušam detonacije, najprej sem mislil, da kje kaj minirajo. Ipak je bilo malo prezgodaj za novoletno vojno. Ampak, ne. Zgleda, da je Kranj v vojni, prav tako Naklo, Podbrezje in ostale seletine 10 km okrog mene (pač, razgled iz bajte je skor 180 stopinj proti jugu, glih Krvavca ne vidim več, Triglav pa še).
Spet bodo kanje cvilile celo noč
jezen.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Moji sosedje nažigajo že 14 dni. Mulca se vsak dan zvečer postavita ven in mečeta, seveda se je vsak dan moč stopnjevala. Danes sta začela že za južno. No ja, bomo imel pa vsaj privat ognjemet, če že župan ni nič hotel primaknit, edim maček je že čist nasršenen.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Do sedajle so bile fužine "mirne"
Zdele so pa nafilal "možnarje" in imam občutek da so tisti ki so precej večji kot tisti lani....jih je pa manj....
Danes lahko policaji napolnijo proračun zanekaj mesecev. se vsaj državine bo poznala recesija

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hi hi
wink-1.gif

Mene nič ne moti, še sam spustim kakšno raketo in baterijo. Recimo temu del folkore.

Hebat ga. balkanci lahko pokajo s pravimi puškami in pištolami, mi pa ne smemo. Potem poiščejo dedci surogat v obliki legalne pirotehnike, čefurji pa v obliki doma izdelan mega petard, ki so za povrhu še cenejše.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Glede Kranja, vsaj na mojem koncu - Planina III - je že nekaj let mirno. Kar pomeni trenutno ena petarda na 30 sekund. Še deset let nazaj, ko je bilo pokanje res "in", je bilo res hudo - prve petarde so znale pokati tudi sredi novembra, cel zadnji teden pa je bil prav kaotičen.
No tisti, ki so pred desetimi leti metali petarde zdaj imajo otroke in druge prioritete. Čez 10 let, ko njihovi otroci zrastejo... bo pa spet isti šmorn...
10.gif