Detektor kovine

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.757
-839
83
Zanima me ali kdo upoablja detektor kovine oz. el, vodov? V mislih imam nekaj takega;
http://www.mimovrste.com/artik...CFUtP3godRzwAeQ

Kolik je v resnici to sploh zanesljivo?
sprasujem se.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Sam ga večkrat uporabljam in sem z njim zelo zadovoljen, ker od kar ga uporabljam, še nisem prevrtal električnega voda, ker pa ga predvsem uporabljam v stanovanjskih blokih, kjer se nikomur ne sanja kje potekajo pa pride še toliko bolj prav
wink-1.gif

Deluje pa nekje v okviru tovarniških specifikacij ravno tako na kovino za ostalo ga pa ne uporabljam.

se pa najde tudi kak video

igi

Guru
13. okt 2007
5.643
1.226
113
Celje
Ga uporabljam... če je stena slučajno betonska potem zadeva ni uporabna, ker piska za armaturno mrežo.
Drugače pa, ko se ga navadiš lahko vsaj približno lociraš instalacije.

13. jul 2011
2.677
626
113
Nekateri detektorji, vsaj po specifikacijah, naj bi. Je pa pri starih stropovih tako ali tako vse leseno, ampak kjer so grede je les pač debelejši. Poleg tega so late na grede zabite z žeblji, mogoče bi se na ta način dalo.
Če je kdo mogoče že počel kaj takega?

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Ideja je dobra, vprašanje pa je, kako je zvezana trstika in pritrjena na deske.
Če gre za klasiko, seveda.

igi

Guru
13. okt 2007
5.643
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Nekateri detektorji, vsaj po specifikacijah, naj bi. Je pa pri starih stropovih tako ali tako vse leseno, ampak kjer so grede je les pač debelejši. Poleg tega so late na grede zabite z žeblji, mogoče bi se na ta način dalo.
Če je kdo mogoče že počel kaj takega?

Jah moj ima opcijo "iskanje lesa", sam kolikor se spomnim, ko sem enkrat pred leti to rabil, je bila bolj žalost vse skupaj.

Če si iz okolice Celja ti zadevo posodim...