Deodoranti - predvsem zenski

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Zanima me, predvsem ce lahko poveste zenske, katere deodorante uporabljate - da dejansko DELUJEJO !!! Pod delujejo mislim; da ostane vonj (ne tist vsiljiv, ampak pac vonj deota), in da te ne izda ce naokoli letas kot kokos brez glave cel dan.

Pocasi obupujem; ali je deo v roll-onu prevec moker in se ne posusi dovolj hitro, ali pa se vonj zazna le kaksno uro po nanosu, ali povsem odpove ce sem cel dan naokoli in torej nimam moznosti stopiti pod tus, deodorantski robcki so zanic, ker se spotim po pol ure in je se hujse kot prej, ali pa deo dejansko deluje AMPAK imam kmalu unicene vse majice ker se pozna bel madez ce deo redno uporabljam -dober primer je npr. Neutro Robertsov rollon.
Skratka, za popenit.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
no sam off:
mene kot moškega blazno rajca, če ženskica mal diši po hmmm potu ..tist vonj med fukom,ma exstra
wink-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Prisegam na fenjal
cheer.gif
ne izda te ob letanju čez dan, vonj roll-on-a ostane tudi še zvečer.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst sm zelo zadovoljna z roll-on od Neutro Roberts ( kupim tistega z roza pokrovčkom). Odličen je tudi tale roll-on: http://www.duschdas-deo.de/produkte/goldencashmere.html (samo se dobi le v Mullerju).

Trenutno sprobujem Rexono http://www.rexonawomen.de/produkte/roll_on/rolloncrystal.asp (rozastega), pa bom še videla...zaenkrat ne občutim nekih presežkov. Na drugi strani se moški roll-on od Rexone Cobalt obnese odlično - moj konec dneva niti malo ne smrdi pod pazduho, pa se kar precej poti.
zmaga.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Prisegam na rolce.
cool-1.gif
Že kar nekaj časa uporabljam Nivea energy fresh. Mi zelo lepo diši.
407bb88214b771a4468b56c64288fffc.jpg

Če pa se zelo potiš, pa deluje tudi kristal, ki je brez vonja.
Crystel%20Fresh_clip_image001.jpg

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
zadnji trije:

sans soucis

Na sliki je sicer s sivim pokrovčkom, jaz pa sem imela plavega (povezava ne dela pa sem zato dala ta link). Ta rolon je dober če se zlo potiš. Men je bil že kar malo prehud, saj sem imela čist suho pazduho. Res je držal cel dan. Pa tud za dolgo je bil ker je doziranje dobro.

Pol sem imela od Avona Pur Blanco, zdaj pa imam od Dove kumara+čaj (zelen pokrovček).

Zadnja dav sta pa tako neka sredja žalost, glih za cel dan švicanja nista.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Prisegam na kristal. Všeč mi je, ker ga ne porabiš tako hitro in je brez vonja, da se ne "tepe" s parfumom. Pa še cel dan drži, če slučajno pride kaj nenapovedanega.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
NeutroRoberts (ravno tako roza pokrovcek imam tudi jaz) mi unicuje majice
frown-1.gif

Rexona meni ne potegne najbolj, cudni vonji in ponavadi po koncu dneva odpove vonj deota.

Nivea mi je do zdaj delovala samo Pearl and Beauty, vse ostalo crap. Tale novi, Double Effect je pa itak grozen.

Mulllerjeve roll-one se nisem poskusila, sem si pa enkrat kupila spray Golden Cashmere, pa mi ni pomagal popolnoma nic.

Kristala se nisem probala, ga pa bom... Ravno tako Fenjal - bom poskusila.

Aja, prisegam pa na rollon-e, sprayev ne maram prevec.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Na prvem mestu med sestavinami naj bo aluminij, pa antiperspirant more bit, drgač ne preprečuje potenja in daje samo vonj.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Če ni pogoj, da je na kroglico, se iz posrednih izkušenj obnese tudi deodorant Armani Emporio - She. Tudi po kakšni uri posteljnega švicanja se ga še kar voha (neposredne izkušnje).
cheer.gif

deospray.jpg

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
js sm spet prešaltala na adidasov sensitive(zelen pokrov). men je ql pa ga uporabljam že kar kšno leto(edin vmes sem ene par drugih sprobala)

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Morate se zavedati, da vsak človek oddaja drugačen znoj, drugačen vonj...in da sta izbira in učinek deodoranta popolnoma individualnega značaja.
Tako da ni nujno, da meni ustreza enak deodorant, kot tebi...
grin1.gif

Jaz že cca 2 leti uporabljam Avona Pur Blanco. Skoraj brez vonja, ne pušča madežev na oblačilih in za moj tip kože, potu,...deluje 24h

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
No jaz pri deodorantih (uporabljam samo roll-on) ne maram premočnih vonjev oz. morajo biti diskretni in se držat le podpazduhe, ne pa da se tepejo s parfumi.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
pumaX, se zavedam tega
smile-1.gif
ampak toliko da vidim ce ima katera kaksno idejo, kaksn nov deo ki ga se nism sprobala.. Sej razumes.

Drugace pa js ne uporabljam parfumov, ker so mi pred kratkim odkril alergijo nanje oz na eno sestavino, ki je skoraj v vseh parfumih (ne spomnim se imena), tko da me ne moti ce rahlo disim po deotu, ne sme pa bit kak cenen vonj ala 8x4.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Meni je OK Nivea Pure Invisible (in tudi samo ta) ter Rexonini (tisti, ki imajo white mark protection)....sam tebi to ni, kot vidim....

Dober je tudi Diorjev Eau Svelte (v kremi-tubi) ter nekaj Clarinsovega - precej hvalijo, nisem pa sama probala.
Tisto z alergijo je pa sranje....

kiny

Pripravnik
15. avg 2007
74
0
6
Jaz uporabljam od Vichy deo z zelenim pokrovčkom, 48urni, dobiš tudi 24urni. Je skoraj brez vonja, na oblačilih ne pušča madežev. Je pa tako pri deotih, lahko paše na tvoj tip kože lahko ne, jaz ga uporabljam že dve leti in ga ne zamenjam za nič na svetu
smile-1.gif