Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik creep pravi:
Mati, zbolela za levkemijo, mož jo je pustil samo z 2ma otrokoma... dobi nekaj čez 200€ podpore in zraven še otroški dodatek. No comment.
dober si, da si upas dati tole gor, ne pozabi, da so eni redkih, ki si lahko privoscijo ceferina. zasciteni so pa bolj kot plemstvo v casu kralja ludvika XIV.
ne vem zakaj ne bi smel dat gor če je ona to zavrgla, jaz take izpiske in račune za telefon samo zrežem in v koš! Čeprav zna mogoče bit malo delikatno prepričan pa nisem.
kokr vem, ko je enkrat v košu, je "javno" in nimaš več kej. to je tko kot da bi vrgu npr kolo v smeti, potem pa tožu osebo ki bi ga vzela in se vozila z njim. smeti so smeti
aja iz kante je tole, nisem vedel. no vazno, da poskrbimo za njih. jaz bi tudi privat kaj nakazal jelki in njenim. se mi smilijo takole sredi gozda s šotori, povrhu vsega jih vsi pljuvate kake stvari počnejo, v bistvu so miroljubni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.