delovni čas trgovin v Gradzu, nedelja

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
Hej

Kakšen je delovni čas trgovin v nedeljo, v gradzu?

Zaprto, odprto do 12ure?

Nazadnje urejeno:

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
skoda.

hvala za odgovore
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
edino pametno.

se strinjam
zmaga.gif
jaz bi se sobote omejil do 13h, kot vcasih, danes je bil prav lep dan za sprehod v naravo in ne gnitje na kavicah v klincevih nakupovalnih centrih.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Se pridružejem tvojemu mnenju. V nedeljo naj bo VSE razen res najnujnejšega zaprto. Zlasti šoping centri naj ob nedeljah ostanejo zaprti.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Zakaj pa ob nedeljah, ko imam recimo jaz (in še marsikdo) čas it v trgovino? Naj bo med tednom 1 dan zaprto, takrat nimam časa za to ...
In tisti izgovori o lepem vremenu in naravi so bedasti. Jaz recimo okoli lazim ob sobotah (kot danes), ker je nedelja prekratka za to - je treba popoldan še kaj za naslednji teden pripravit ...
In mimogrede: kupci so pokazali, da jih nedelje zanimajo. Če naj bo en dan v tednu zaprto, poglejmo, kateri dan v tednu je najmanj prometa (torej najmanj kupcev), korigirano na delovni čas. Ti garantiram, da ni nedelja ... Kak torek, recimo ... Naj bo pač takrat zaprto.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Gremo pol kak torek preimenovat v Nedeljo in Nedeljo v torek. In bo zadeva rešena. Ali ?

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj pa ob nedeljah, ko imam recimo jaz (in še marsikdo) čas it v trgovino? Naj bo med tednom 1 dan zaprto, takrat nimam časa za to ...
In tisti izgovori o lepem vremenu in naravi so bedasti. Jaz recimo okoli lazim ob sobotah (kot danes), ker je nedelja prekratka za to - je treba popoldan še kaj za naslednji teden pripravit ...
In mimogrede: kupci so pokazali, da jih nedelje zanimajo. Če naj bo en dan v tednu zaprto, poglejmo, kateri dan v tednu je najmanj prometa (torej najmanj kupcev), korigirano na delovni čas. Ti garantiram, da ni nedelja ... Kak torek, recimo ... Naj bo pač takrat zaprto.

Ni torek... ob torkih so popusti v Mercatorju...
cheer.gif

sicer pa vsem ki ne želite hoditi v nedeljo v šoping predlagam da izkoristite za sprehode v naravo (tudi če je dež), ker ste pač za. Ne glejte televiziji (ker za vaš program ne bodo skrbeli fantje in dekleta iz tv-hiš), elektriko bomo ugasnili, ker pač mora nekdo nadzorovati tudi ob nedeljah (pa čeprav varnostnik).... Urgenca se odpre v ponedeljek ob 08:00, tako da pazite kje hodite po gozdu. Pa upam da ste si že v soboto pripravili in imate dovolj v hladilniku (ups ne bo delal ker ne bo elektrike), molite da vas ne oropajo, ker policajev v nedeljo ni. Pa da ne pozabimo. za v nedlejo imejte pripravljene balone z vodo, da se boste v nedljo zvečer umili, ker voda pride šele ob 08:00 seveda v ponedeljek (tako okot vi dragi delavci)

V kolikor pa vi/vaši izvoljenci/mame/sestre/fukači/kdorkoli delajo v šopingcentru v nedeljo pa si/jim sami zastavite vpršanje. Če sem tok sposoben zakaj tak "beden" šiht?

priden.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

In to mene zanima? Boli me [censored] če ti ne moreš med tednom nič narediti, TO JE TVOJ PROBLEM...REFERENDUM za NEDELJE smo imeli pa ga je mafijsko ustavno sodišče ob JANKOVIČEVIH, TUŠEVIH in ŠROTOVIH milionih lepo razveljavilo...

ja lepa je demokracija v tej sončni deželi
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.598
1.124
113
Titograd
Odprte trgovine v nedeljo niso nujne. kdo pravi da čez teden ima časa je navaden lažnivec. Razen če dela tam nekje 12-16 ur na dan.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Odprte trgovine v nedeljo niso nujne. kdo pravi da čez teden ima časa je navaden lažnivec. Razen če dela tam nekje 12-16 ur na dan.
Ko imaš otroke, malo drugače razmišljaš. Domov (iz službe, ne iz popivanja s kolegi) pridem med 17 in 18, včasih malo kasneje. Otrok gre spat ob pol osmih. Naj ti dve urci zabijem za trgovine? Ne, hvala. Zato med tednom odpade.
Ob sobotah se potepamo. Ostane le še nedelja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

In to mene zanima? Boli me [censored] če ti ne moreš med tednom nič narediti, TO JE TVOJ PROBLEM...REFERENDUM za NEDELJE smo imeli pa ga je mafijsko ustavno sodišče ob JANKOVIČEVIH, TUŠEVIH in ŠROTOVIH milionih lepo razveljavilo...

ja lepa je demokracija v tej sončni deželi
bonk.gif
Lej, zlezi lepo nazaj v džunglo na drevo, kamor očitno sodiš, tam ni nedeljskih trgovin. Civiliziranih ljudi (ki imajo določeno spoštovanje, ki si ga inštitucija, kot je UZ, tudi zasluži) tvoja bolna nalaganja ne zanimajo.
In ne trudi se z odgovorom, na ignore listi
evil.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.584
3.948
113
V zahodni evropi bolj malo trgovin ob nedeljah dela, ne samo v Gradcu, tudi v zibelkah evrope (Luksemburg, Belgija, Francija, Nemčija..)

Balkanci pa pač čez teden nimamo časa.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Tile vaši izgovori so vredni počenega groša.

Vidim ja kok se posvečate vzgoji otrok - katastrofa v osnovnih in srednjih šolah.

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.665
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
shoppingcityseiersberg :
MO.-FR: 9:00 bis 19:30 Uhr
SA: 9:00 bis 18:00 Uhr