Citat:
Uporabnik Jado pravi:
edino pametno.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj pa ob nedeljah, ko imam recimo jaz (in še marsikdo) čas it v trgovino? Naj bo med tednom 1 dan zaprto, takrat nimam časa za to ...
In tisti izgovori o lepem vremenu in naravi so bedasti. Jaz recimo okoli lazim ob sobotah (kot danes), ker je nedelja prekratka za to - je treba popoldan še kaj za naslednji teden pripravit ...
In mimogrede: kupci so pokazali, da jih nedelje zanimajo. Če naj bo en dan v tednu zaprto, poglejmo, kateri dan v tednu je najmanj prometa (torej najmanj kupcev), korigirano na delovni čas. Ti garantiram, da ni nedelja ... Kak torek, recimo ... Naj bo pač takrat zaprto.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zakaj pa ob nedeljah, ko imam recimo jaz (in še marsikdo) čas it v trgovino? Naj bo med tednom 1 dan zaprto, takrat nimam časa za to ...
In tisti izgovori o lepem vremenu in naravi so bedasti. Jaz recimo okoli lazim ob sobotah (kot danes), ker je nedelja prekratka za to - je treba popoldan še kaj za naslednji teden pripravit ...
In mimogrede: kupci so pokazali, da jih nedelje zanimajo. Če naj bo en dan v tednu zaprto, poglejmo, kateri dan v tednu je najmanj prometa (torej najmanj kupcev), korigirano na delovni čas. Ti garantiram, da ni nedelja ... Kak torek, recimo ... Naj bo pač takrat zaprto.
Ko imaš otroke, malo drugače razmišljaš. Domov (iz službe, ne iz popivanja s kolegi) pridem med 17 in 18, včasih malo kasneje. Otrok gre spat ob pol osmih. Naj ti dve urci zabijem za trgovine? Ne, hvala. Zato med tednom odpade.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Odprte trgovine v nedeljo niso nujne. kdo pravi da čez teden ima časa je navaden lažnivec. Razen če dela tam nekje 12-16 ur na dan.
Lej, zlezi lepo nazaj v džunglo na drevo, kamor očitno sodiš, tam ni nedeljskih trgovin. Civiliziranih ljudi (ki imajo določeno spoštovanje, ki si ga inštitucija, kot je UZ, tudi zasluži) tvoja bolna nalaganja ne zanimajo.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In to mene zanima? Boli me [censored] če ti ne moreš med tednom nič narediti, TO JE TVOJ PROBLEM...REFERENDUM za NEDELJE smo imeli pa ga je mafijsko ustavno sodišče ob JANKOVIČEVIH, TUŠEVIH in ŠROTOVIH milionih lepo razveljavilo...
ja lepa je demokracija v tej sončni deželi