Delo na črno

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
Pozdravljeni. Rad bi prijavil delodajalca pri katerem sem opravljal delo(občasno) in zdaj me že 3 mesece ne pokliče več. Dolžan mi je plačilo za december. Nazadnje sem bil pri njem nekje v sredini februarja in sem zahteval svoje plačilo on pa je samo obljubljal, da bo dal ampak seveda ni. Na klice in sms-je se ne oglaša nikoli. Delal sem prek študenta, no napotnico sem sicer prinesel vendar je ni oddal. Prebiral sem razne stvari na internetu in tudi meni grozi kazen, če grem že prijavljat njega. Rad bi pa vsekakor, da se mu zgodi karma
10.gif
Kaj naredit brez groženj in nasilja?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
malo mu slediš in če vidiš, da ima novo pomoč - na črno verjetno, mu pošlješ inšpektorja...

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
A ne neke ovce beketajo okrog da je slovenija pravno urejena drzava.? Torej ti urejena drzava to resi v parih dneh. Srecni mi ki jo imamo...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.174
113
Obrni se na študentski servis. Ravno pred dnevi je bil primer, ko so neki študentki po nekaj letih nakazali izterjani denar.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.119
3.175
113
Nima veze al je on oddal napotnico ali ne. Tvoja edina stvar je da greš na ŠS in poveš da nisi dobil plačano. Naprej postopa študentski servis najprej z opozorilom nato z izvržbo.

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Študentski servis ne bo dal izvršbe. Dajo jo le v primeru, da je bila napotnica vrnjena-izpolnjena in je ŠS založil denar.

V primeru, kot ga ima avtoe, pa več kot to, da telefosnko terjajo, ne naredijo kaj dosti.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Napotnice, ki sem mu jo prinesel septembra ni oddal
smile-1.gif

In kako veš da je ni oddal? Očitno si ŠS že kontaktiral. Zakaj nisi urgiral takoj ko nisi dobil plačila? Vseeno poskusi poklicati ŠS, seveda ti še vedno ostane prijava na inšpekcijo.