To z 10 leti so spremenili....
Obdobje hrambe osebnih podatkov ali, kadar to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja:
Osebni podatki uporabnikov Rekona se hranijo 10 let.
Veliko podjetij uporablja zunanje izvajalce za ostale sisteme za katere ne veš. Ostale banke, ki nimajo Rekona lahko uporabljajo Rekono, samo se ne vidi izven (rebrand), da ga uporabljajo.
Vse transakcije SEPA, Mastercard/Visa in Flik gre čez Bankart.
Kar ne veš ne boli. Tako, da malo mi je smešno da ne zaupate bankam, ki uporabljajo "tretja podjetja". Tretja podjetja uporabljajo vse banke, ali bo to za plačevanje, dokumentni sistem, ...
Če vas to moti nimate iti na katero banko ali zavarovalnico.
GTFO ne me onegavit, why?Je ja. 2 lastnika sta. Da imajo posel, so pa prodali 50% delež Bankartu in postali hišno podjetje slovenskim bankam. Bankart je vstopil v Rekono septembra 2020.
Bi znalo, da bodo vse slovenske banke uvedle Rekono.
Ker je Rekono od prevzema Bankarta hišno podjetje slovenskih bank.GTFO ne me onegavit, why?
Če pogledaš navidla, katera je polinkal, in so na strani Delavske hanilnice (https), je tam v navodilih ta korak.Pbutec : jaz imam Recono na DH, pa zagotovo NISEM vpisoval PIN kartice. 101% ne (da bo ziher).
Da se nisu "ujel" v kak phishing na fejk strani??
Ima pa za plačevanje enega drugega izvajalca. Sam N26 to ne dela. po vsej verjetnosti eno fintech podjetje. In ta razpolaga s tvojo številko kartice in cvv-jem.Hja... Njihova greška da niso prijave drugače speljali....
Drugače pa.., N26 nima rekone....
Ni phishing. Saj sem dal link zgoraj od original navodil, kjer je opisan postopek registracije. Potrebno je vnesti PIN in jaz tega ne želim. Sedaj pa ignorirajo, ko sem prosil za neko alternativno možnost registracije.Pbutec : jaz imam Recono na DH, pa zagotovo NISEM vpisoval PIN kartice. 101% ne (da bo ziher).
Da se nisu "ujel" v kak phishing na fejk strani??
Nobenih težav.Ima še kdo težave s prijavo v banko z Rekono računom?
Pozna kdo banko, kjer tega sranja ni in ga ne bo?
Povsem tvoja izbira, bank, ki čakajo nate je polno.Se pravi je čas da se poslovim od njih. Se ne strinjam z rekono pogoji uporabe tako da delavska by by